Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Pe cine ar trebui sa crezi mai mult?

Pe cine ar trebui sa crezi mai mult?
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

“Poti sa-mi imprumuti magarul in aceasta dupa-amiaza?” l-a intrebat un om pe prietenul sau.

“Draga prietene”, a replicat acesta, “stii ca sunt intotdeauna gata sa-ti dau ajutor cand ai nevoie. Inima mea este gata sa fie de acord sa-ti imprumute magarul.

Ma incanta gandul sa vad cum magarul meu iti este atat de folositor. Dar ce pot sa spun, draga prietene? Pentru moment, altcineva are magarul meu”.

Miscat de sinceritatea prietenului sau, taranul i-a multumit generos, spunand: “Ei bine, chiar daca nu m-ai putut ajuta, cuvintele tale frumoase m-au ajuta foarte mult”. In timp ce spunea aceste cuvinte, din grajd s-a auzit ragetul magarului.

Taranul a tresarit si, plin de uimire, a intrebat neincrezator: “Ce aud? Magarul tau este aici totusi. L-am auzit cum zbiara”.

Prietenul s-a intors rosu de furie si i-a strigat: “Om nerecunoscator. Ti-am spus ca magarul nu este aici. Pe cine crezi mai mult, pe mine sau ragetele stupide ale unui magar?”

Aceasta poveste a fost preluata de pe
/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”;} http://www.psihohipnoza.ro

Citește și:   Misterul Roşcovanei

Articole interesante

1 comentariu

Lasa un comentariu