Concurs: Costele de nisip

8

Concursul s-a incheiat !
Castigator este Gheorghe Laura cu Rechinul de nisip 🙂!
Vedeti comentariul de confirmare.


Invita prietenii sa-ti voteze castelul.
Click pe „Voteaza” pentru a vota.

Voteaza pozele din concurs

[fv id=”5″]
Regulament si premii

REGULAMENT CONCURS: “CASTELE DE NISIP”

 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului “Castele de nisip” este www.AniDeScoala.ro si reprezentantii acestuia.
Decizia de participare la concurs, conform regulilor din prezentul regulament, este finala și obligatorie pentru participanți.

 1. LOCUL DE DESFASURARE

Concursul este organizat și se va desfașura pe teritoriul Romaniei. Concursul va fi promovat in principal pe pagina de social media a organizatorului „https://www.facebook.com/AniDeScoala.ro” precum și pe alte canale.

 1. DURATA DE DESFASURARE

Concursul se va desfașura in perioada 15 Iunie 2018 – 01 Septembrie 2018, ora 23:59:59 inclusiv, cu respectarea tuturor prevederilor prezentului Regulament Oficial.

 1. DREPTUL DE PARTICIPARE

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice de cetațenie romana, care au implinit varsta minima de 18 ani la data inceperii concursului, au un cont pe retelele sociale și care, cunoscand prevederile prezentului Regulament, cu care sunt intru totul de acord, doresc sa participe la concurs respectand pașii de la art. 5 din prezentul Regulament.

Utilizatorii (atat cei care participa la concurs cat si cei care voteaza) sunt de acord ca, pe parcursul concursului, Organizatorul poate colecta informatii precum: nume, adresa de email, IP, browser, rezolutie, profilul de pe reteaua sociala etc … insa nu limitat la acesta. Pentru a putea vota in concurs, un utilizator trebuie sa aiba cont pe una din urmatoarele retele sociale: Facebook, Google Plus, Twitter, Instagram.

Participanții la acest concurs au dreptul de acces la datele personale, de modificare, actualizare și ștergere a datelor personale printr-o cerere scrisa pe adresa de email office@anidescoala.ro.

Participanții la acest concurs isi asuma in exclusivitate intreaga raspundere pentru imaginile transmise si continutul acestora.

Utilizatorul castigator accepta in mod expres, neechivoc și irevocabil ca numele sau sa poata fi facut public pe pagina de desfasurare a concursului. Angajatii Organizatorului nu au dreptul sa participe la acest concurs.  Prin participarea la acest concurs se considera cunoscut și acceptat prezentul Regulament, precum și Condițiile Generale de utilizare a site-ului www.anidescoala.ro.

Utilizatorul castigator trebuie sa posteze un comentariu prin care confirma primirea premiului.

 1. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a participa la Concurs, utilizatorii trebuie sa urmeze instrucțiunile de mai jos:

 • sa acceseze pagina concursului: http://www.anidescoala.ro/concursuri/concursuri-active/concurs-costele-de-nisip/
 • sa trimita o poza care sa reprezinte conceptul de “castel de nisip” (ex: un castel de nisip, vara, mare, joaca de copii etc …)
 • utilizatorii interesati voteaza pozele participante la concurs;
 • castigator este utilizatorul a carui poza a primit cele mai multe voturi;
 • in cazul in care sunt mai multe poze cu acelasi numar de voturi premiul se imparte in mod egal.
 • premiul va fi acordat sub forma unui voucher de cumparaturi in valoare de 500 lei:
  • voucherul va fi trimis prin curier;
  • pentru trimiterea voucherului utilizatorul trebuie sa ne furnizeze adresa de livrare;
 • in cazul in care:
  • utilizatorul refuza premiul sau sa trimita datele necesare acordarii premiului, acesta va fi acordat urmatorului utilizator;
  • utlizatorul nu poate fi contact in temen de 3 zile (pana pe 04/09/2018 inclusiv) premiul va fi acordat urmatorului utilizator sau concursul considerat incheiat;
 • Un utilizator poate vota maxim 3 poze si fiecare poza o singura data;
 • Un utilizator poate participa cu maxim 2 poze. Utilizatorii care triseaza vor fi descalificati;
 • Utilizatorii isi asuma intreaga raspundere pentru imaginile transmise si continutul acestora.

Organizatorul poate refuza oricand acceptarea in concurs a imaginilor transmise.

 1. PREMIUL OFERIT

Respectand condițiile de mai sus, utilizatorul a carui poza a primit cele mai multe voturi va castiga.
Premiul va fi acordat sub forma unui voucher de cumparaturi in valoare de 500 lei.

 1. DESCALIFICARE

În cazul in care oricare dintre concurenți/utilizatori lezeaza drepturile sau afecteaza imaginea Organizatorului sau a altor concurenți, precum și a oricaror terți, in orice fel, acesta poate fi eliminat din concurs. Datele inscrise in concurs trebuie sa fie conforme cu realitatea. Veridicitatea datelor furnizate vor fi verificate prin mijloace proprii de catre personalul abilitat in acest sens al Organizatorului. Participarea cu conturi de utilizator multiplu este interzisa in cadrul campaniei. În cazul constatarii existenței oricarei tentative de frauda aceasta va conduce la descalificarea concurentului și interzicerea accesului in viitor la concursurile organizate de Organizator.

 1. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Din valoarea premiului acordat Organizatorul va retine impozit pe venit, iar castigatorul are obligatia de a declara si regulariza impozitul pe venit anual. Cuantumul contributiei de asigurari sociale de sanatate al Castigatorului va fi stabilit de organul fiscal competent, prin decizie de impunere anuala, pe baza informațiilor din declarația privind venitul realizat sau din declarația privind calcularea și reținerea impozitului pentru fiecare beneficiar de venit, precum și pe baza informațiilor din evidența fiscala, dupa caz.

 1. DESEMNAREA CÂSTIGATORULUI

Desemnarea castigatorului va avea loc pe 01 Septembrie 2018.

 1. ACORDAREA PREMIULUI

Caștigatorul trebuie sa raspunda in maxim 3 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care conține inștiințarea de caștigare a concursului. În cazul in care caștigatorul nu iși revendica premiul el va pierde orice drept asupra premiului caștigat. In termen de 2 zile lucratoare de la data revendicarii premiului, Organizatorul isi va manifesta optiunea cu privire la modalitatea de acordare a premiului, conform art. 6 din prezentul regulament. Caștigatorul concursului au obligația sa furnizeze datele de contact inainte de a intra in posesia premiului. Caștigatorul iși va primi premiul conform prezentului regulament, dupa intocmirea formalitaților necesare.
Cazuri speciale:
* În cazul in care caștigatorul desemnaț nu indeplineste conditiile de eligibilitate prevazute de prezentul Regulament, nu accepta premiul ca urmare a contactarii acestuia de catre organizator sau nu revendica premiul pana la data limita, organizatorul va putea valida un alt caștigator, folosind mecanismul principal al concursului menționat in prezentul regulament, sau va putea considera concursul inchis ca urmare a imposibilitații de desemnare a unui caștigator.

 1. LITIGII

Orice diferend aparut intre Organizator și participanții la concurs se va rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecatorești competente de la sediul Organizatorului. Participantul declara in mod expres ca a citit și ințeles regulamentul și accepta termenii și conditiile acestuia.

 1. ÎNTRERUPERE

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forța majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de a anunța participantii la concurs.

 1. REGULAMENT

Regulamentul de participare/desfașurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la adresa office@anidescoala.ro sau pe pagina dedicata concursului. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament. Organizatorul concursului are obligația de a face public numele caștigatorului și caștigul acordat.

Anunturi concurs
Aici postam diverse informatii despre concurs.

8 comentarii

  • Conform Regulamentului, utilizatorii sunt singurii raspunzatori pentru pozele pe care le adauga in concurs.

   Pentru a participa la concurs, nu este obligatoriu ca pozele sa fie originale.
   Insa, din experienta noastra, pozele originale au sanse mai mari de a castiga.

    (9)
    (3)
 1. Din nefericire avem si poze furate si poze originale, deci ar fi bine sa nu influentam voturile spre binele nostru ;).

   (3)
   (2)
 2. Concursul s-a incheiat !
  Castigator este Gheorghe Laura cu Rechinul de nisip 🙂!

  Si administratorul site-ului are acelasi nume, ce coincidenta bizara! E clar cum se organizeaza concursuri aici! Banuiesc ca imi veti sterge comentariul dar lumea va afla cum s-a masluit concursul.

   (1)
   (3)
  • Nu v-am sters comentariul. Mai mult, da, va confirm ca am acelasi nume de familie cu castigatoarea.
   Ne putem imagina toti cat este de greu sa gasesti in Romania 2 persoane cu numele de familie - "Gheorghe". 🙂
   Doar pentru clarificare: nu am nici o relatie de rudenie cu castigatoarea si nici nu am intalnit-o vreodata in viata.

    (4)
    (1)
 3. Lasand la o parte originalitatea sau veridicitatea imaginilor trimise, este distractiv de vazut cum la un concurs de CASTELE DE NISIP castiga un peste :))
  Acum daca "arhitectul" si-a dorit ca al lui castel, sa semene cu un rechin, ce putem spune noi! 🙂
  Si in Navodari avem o cladire mare si interesanta in constructie, care seamana cu un peste urias, deci se poate! 🙂

   (0)
   (0)
 4. Astazi am ridicat premiul. Multumesc frumos pentru acest concurs si pentru ca munca mea de a gasi ceva original pentru aceasta tema a fost apreciata. 🙂

   (0)
   (0)

Lasă un comentariu