Invenţiile inedite ale copiilor

0

Copii sunt plini de imaginaţie şi nu de puţine ori au idei originale. Unii dintre ei, au reuşit chiar să rămână în istorie prin invenţiile lor. Unele dintre invențiile lor au apărut din întâmplare, altele din necesitate – practic, la fel ca orice altă invenţie a omenirii.

Suzanna Goodin avea şase ani când a inventat biscuitele în formă de lingură pentru pisici. Sătulă să cureţe de fiecare dată lingura de mâncare a pisicii sale, Suzanna a ajuns să inveteze lingura comestibilă, uşurând astfel viaţa deţinătorilor de pisici din întreaga lume.

Jeanie Low avea opt ani când a invetat scăunelul pentru copii, adică un scăunel în miniatură care intră perfect sub chiuvetă şi pe care copiii îl pot scoate uşor, se pot urca pe el şi în felul acesta pot ajunge cu uşurinţă la chiuvetă.

Becky Schroeder şi-a început cariera la 14 ani. Becky a pus vopsea fosforescentă pe o coală de hârtie, sub foile de scris pentru a putea scrie pe întuneric. Invenţia ei a fost apoi folosită într-o mulţime de moduri.

Chelsea Lannon avea 8 ani când a invetat scutecul cu buzunar, un scutec care are un buzunar cu şerveţel şi pudră. Fetiţei i-a venit ideea atunci când o ajuta pe mama sa la creşterea frăţiorului mai mic.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?