Cele mai frumoase și emoționante mesaje de Ziua Mamei

1

Pe 8 martie surprinde-ți mama cu un mesaj emoționant. Chiar dacă îi arăți în fiecare zi din an cât de mult o prețuiești nu uita ca și în această zi în care sunt sărbătorite toate mamele să spui și tu “La mulți ani!” într-un mod deosebit. Iată câteva idei de mesaje:

„Primăvara să-ţi înmiresmeze sufletul cu parfumul primilor ghiocei, primele rândunele să-ţi readucă zâmbetul şi bucuria, să iubeşti şi să fii iubită. Roua dimineţilor, adierea vântului şi acest mărţişor să-ţi amintească cât de mult te iubesc, scumpa mea mamă.”
„Dragă mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.”
„Mulțumesc mamă pentru dragostea ta, pentru ceea ce m-ai învățat, pentru că m-ai încurajat și m-ai ajutat să devin omul de astăzi. ”
„Pot să-ți ofer flori sau să-ți dau cadouri, dar nimic în această lume nu poate să arate cât de multă dragoste port în suflet pentru tine. La mulți ani, mamă! ”
„M-ai făcut să zâmbesc de fiecare dată după ce am plâns și te-ai bucurat de fiecare dată alături de mine. Îți mulțumesc pentru asta și pentru încă un milion de motive. Te iubesc, mamă. ”
„Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi mulțumim şi te iubim. La mulți ani!”
„Dacă aș avea câte o floare pentru fiecare clipă în care mă gândesc la tine, mama, ar însemna să mă plimb veșnic într-o grădină de flori. La mulți ani, mama!”
„Mami, te iubesc. Pentru mine eşți unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”
„Astăzi este ziua cuiva care m-a învățat despre dragoste, despre bucurie și despre viață. Pot doar să-ți spun două lucruri: „mulțumesc” și „te iubesc!” La mulți ani, mamă! ”
Fie ca toată dragostea pe care le-o oferi celor din jur să se întoarcă la tine în această Zi specială! La mulți ani, Mama!”

 

Un comentariu

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?