Cineva face glume la adresa ta? Iată cum să îi dai replica!

0

Atunci când devii ţinta unei glume neinspirate, poţi să vii cu o replică ce îl va face pe cel care te şicanează să regrete gestul său.

Când un “prieten” sau coleg de şcoală râde de tine, atitudinea ta este ceea ce contează şi este esenţială ca să ieşi foarte bine din ce s-a dorit a fi o glumă proastă la adresa ta.

Dacă nu ai observat, o glumă, oricât de amuzantă ar fi, îşi pierde hazul atunci când trebuie să o repeţi, iar tu poţi profita pentru a întoarce totul în favoarea ta.

Atunci când cineva a făcut o glumă la adresa ta, poartă-te ca şi cum nu ai auzit bine ce a spus. Roagă-l să o repete! Odată ce începe să reia gluma, cu siguranţă nu va mai fi la fel de amuzantă, nici pentru cel care o spune, nici pentru cei care asistă la această scenă.

Mai mult, poţi să îi spui că nu ai priceput gluma. Acest lucru va duce şi mai mult în derizoriu intenţia “glumeţului”. Poţi insita şi întreaba care a fost partea amuzantă, pentru că tu nu ai înţeles. Atunci când cineva trebuie să îşi explice gluma e şi mai rău decât  atunci când a trebuit să o repete.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?