Citate pline de inspirație de la Steve Jobs

0

Steve Jobs a reuşit să revoluţioneze pentru totdeauna lumea tehnologiei. Din acest motiv, Jobs a fost şi va rămâne un model şi o personalitate care va influenţa multe generaţii de acum înainte.

Există o serie de citate care îi aparţin părintelui Apple care te pot inspira şi cine ştie, te vor ajuta să iei cele mai bune decizii din viaţa ta, să realizezi care sunt lucrurile importante pentru tine sau care este drumul pe care trebuie să mergi de acum înainte.

“Sunt convins că aproape jumătate dintre lucrurile care fac diferenţa între un antreprenor de succes şi unul care nu are succes este pură perseverenţă.”

“Timpul tău este limitat, nu-l irosi trăind viaţa altcuiva. Nu te lăsa prins în dogme – ceea ce înseamnă să trăieşti cu rezultatele gândirii altor oameni. Nu lăsa zgomotul făcut de opiniile altora să înăbuşe vocea ta interioară. Şi cel mai important! Ai curajul să îţi urmezi inima şi intuiţia. Ele cumva ştiu deja ceea ce tu îţi doreşti cu adevărat. Restul este secundar.”

“Hai să inventăm ziua de mâine în loc să ne îngrijorăm de ceea ce s-a întâmplat astăzi.”

“Este mai amuzant să fii pirat decât să faci parte din echipajul navei.”

“Dacă nu ai găsit încă, continuă să cauţi. Ca toate lucrurile care ţin de inimă, vei şti foarte bine când vei găsi ce căutai.”

“Fii un etalon de calitate. Unii oameni nu sunt primiți în mediile în care se cere excelenţa.”

“Trebuie să arzi din cauza unei idei, unei probleme sau al unui lucru greşit pe care vrei să îl îndrepţi. Dacă nu eşti suficient de pasionat de la început, nu vei reuşi până la capăt.”

“Uneori viaţa s-ar putea să te lovească în cap cu o cărămidă. Nu-ţi pierde încrederea!”

“Creativitatea este despre a conecta lucrurile. Atunci când îi întrebi pe oamenii creativi cum au făcut ceva, se simt puţin vinovaţi pentru că de fapt ei nu au făcut nimic, ei doar au avut o viziune. După un timp, pentru ei devine evident.”

Citește și:   Cât de amuzantă este matematica? 8 citate inedite

“Să decizi ce să nu faci este la fel de important ca atunci când decizi ce să faci.”

“Tehnologia nu înseamnă nimic. Ceea ce este important este că ai încredere în oameni, că de fapt ei sunt buni şi inteligenţi, şi dacă le dai instrumentele de care au nevoie, vor face lucruri minunate.”

Foto: wikipedia.org

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?