10 ghicitori de dificultate medie. Ghici ce sunt?

0

Mai jos găsești 10 ghicitori de dificultate medie. Citește-le cu atenție și găsește răspunsul corect. De asemenea, îți poți provoca prietenii la un concurs cerându-le să descopere răspunsul la aceste ghicitori.

  1. Întotdeauna te urmăresc peste tot pe unde mergi noaptea. Sunt strălucitoare, dar pot face soarele să arate întunecat. Pot avea mai multe forme și mărimi. Cine sunt?
  2. Casa mea e în apă. Poți să mă conduci dacă vrei. Ai grijă de mine, nu îmi face găuri și nu uita să mă legi atunci când nu mai ai nevoie de mine. Ce sunt?
  3. Copiilor le place să se joace cu mine afară, nu în interior. Ai grijă la fire și copaci că să nu mă încurci acolo. Urmărește-mă să vezi cum dansez, cu cât alergi mai repede cu atât eu voi zbura mai voios. Ce sunt?
  4. Cu mine mergi în siguranță, deși mulți se tem de mine. Ajung foarte sus pe cer. Poți să urmărești filme dar ai grijă că s-ar putea să ți se înfunde urechile. Ce sunt?
  5. Oceanul este adevărata mea casă. Ai să mă găseșți în multe culori, albastru, roșu sau auriu. Oamenii mă păcălesc ca să mă mănânce. Ocupația mea preferată este să fac baloane și dacă mă iei acasă pot să fiu un prieten de care vei avea grijă foarte ușor. Ce sunt?
  6. Zilele mele sunt numărate. Ce sunt?
  7. Îmi petrec ziua pe geam, iar noaptea mă ascund. Când mi se face foame, te vizitez la masă ca să mănânc ceva. Ce sunt?
  8. Poți să mă servești, dar nu poți să mă mănânci. Ce sunt?
  9. Stau într-un colț în timp ce călătoresc în jurul lumii. Ce sunt?
  10. Zbor tot timpul și nu mă odihnesc niciodată.Ce sunt?
1.Luna
2.Barca
3.Zmeul
4. Avionul
5.Peștele
6.Calendarul
7. O muscă
8. Mingea de tenis
9.Timbru
10. Vântul

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?