Culmea rabdarii…

22

CULMEA RABDARII

Un copil, la grădiniţă, încearcă să îşi încalţe cizmuliţele. Pentru că nu se descurcă, a cerut ajutorul educatoarei. Cu tot trasul şi împinsul, cizmuliţele nu voiau nicidecum să intre. Paăa când a reuşit totuşi să îl încalţe, educatoarei i-au apărut broboane de transpiraţie pe frunte. De aceea aproape că i-au dat lacrimile când copilul i-a zis:
-Doamna, dal sunt puse invels…

Într-adevăr, erau puse greşit… Nu a fost cu nimic mai uşor să îi scoată cizmuliţele decât să i le pună, totuşi a reuşit să îşi păstreze calmul pâna când cizmuliţele au fost iar încalţate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta aşa cum trebuia. Însa atunci baieţelul a zis:
-Cizmuliţele astea nu sunt ale mele!!!

În loc să ţipe la el “De ce nu mi-ai spus?”, educatoarea şi-a muşcat buza şi înca o data s-a chinuit să îl descalţe. Când s-a terminat chinul descălţatului, baieţelul i-a spus:
-Sunt cizmuliţele flatelui meu. Mama mi-a zis să le incalţ pe astea azi.

Acum ea nu mai ştia ce să facă… Să plângă sau să râda? A reuşit totuşi să strângă suficientă răbdare pentru a se lupta din nou cu cizmuliţele. Când, în sfârşit, l-a încălţat, înainte de a-l trimite afara la joacă, l-a intrebat:
-Şi acum, unde îţi sunt mănuşile? Trebuie să ţi le pun în mâini ca să poţi pleca afară!
-Le-am băgat în cizmuliţe ca să nu le pield…

 

22 de comentarii

 1. berzuc bianca maria pe
  e superbe foarte amuzanta SI MAI ALES RABDATOARE.mai scrie povesti asa amuzante debea astept sa le citesc si pe urmatoarele
   (0)
   (0)
 2. interesanta, am mai citito undeva. da de ce saitu vostru sa nu scride niste istorii la fel de amuzante ca asta?
   (0)
   (0)
 3. Ce amuzante sunt glumele!
  Super tare saitul AnideScoala sunt multe multe lucruri tari!
  Este foarte tare aia cu CULMEA RABDARII!!!!
  Am ras eu cu mama......
   (0)
   (0)
 4. ha! ha! ha! ha! ha! asta a fost tare rau de tot ce frumoase sunt glumele!ha ha ha ha ha ha.ha ha asta a fost tare rau de tot ce frumoase sunt glumele!ha ha! ha! ha! ha! ha!
   (0)
   (0)

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?