2 jocuri distractive de interior pentru zilele de iarnă

0

Când afară este prea frig și jocurile în aer liber se desfășoară mai greu, vă puteți distra la fel de bine și în casă. Încercați următoarele jocuri de interior!

Războiul șosetelor

Acest joc are ca principal scop să stârnească râsetele celor care îl vor juca. Jucătorii se așază în cerc când sunt mai mulți sau față în față dacă jocul este jucat în doi.

Tălpile trebuie să se atingă cu ale celorlalți jucători și este obligatoriu că fiecare să poarte șosete în picioare (fără alte accesorii sau încălțări). Fără să faceți prea multe mișcări și fără să vă ascundeți tălpile, trebuie să scoateți șosetele celorlalți jucători, în timp ce le păstrați în picioare pe ale voastre. Jucătorii care rămân fără ambele șosete sunt eliminați din joc. Câștigătorul este cel care a rămas măcar cu o șosetă în picioare.

 Cald sau Rece

Acesta este un joc clasic, dar este jucat cu mult entuziasm chiar și astăzi, pentru că stârnește amuzamentul jucătorilor.

Luați un obiect din casă, poate fi o minge, o jucărie etc și ascundeți-l în anumite locuri din casă. Când cel care este desemnat „căutător” într-o rundă a jocului începe să caute obiectul ascuns, ceilalți care au ascuns obiectul îl vor dirija oferindu-i anumite indicii, dar folosind un număr limitat de cuvinte „Rece” „Gheață”, „Frig”, atunci când este departe de locul în care se află obiectul, sau „Cald”, „Călduț”, „Fierbinte” când obiectul ascuns este în apropiere.

În cazul în care vreți ca în final să existe și câștigători, runda de căutări se poate derula contra-cronometru și câștigă cel care a găsit obiectul ascuns, în cel mai scurt timp.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?