3 jocuri cu dovleci

0

Dacă vă pregătiţi de Halloween sau pur şi simplu căutaţi moduri amuzante de a vă distra toamna, iată câteva idei de jocuri care pot fi puse în aplicare, cu condiţia să aveţi prin preajmă şi câţiva dovleci.

Aruncatul monedelor

Goleşte de miez doi dovleci. Pune cei doi dovleci pe o masă şi împarte jucătorii în două echipe. Pune echipele să se alinieze în spatele unei linii ce e trasată la un metru distanţă de unde se află dovlecii. Fiecare echipă primeşte un pumn de monede. Cele dou echipe vor trebui să arunce timp de două minute, monede în dovleci. Echipa care reuşeşte să arunce cele mai multe monede în dovlecul său câştigă.

Dovleacul cântător

Scoate miezul dintr-un dovleac şi umple-l cu diverse dulciuri. Jucătorii vor sta pe podea, în cerc, şi vor pasa dovleacul de la unul la altul cât timp cânta muzica. De fiecare dată când muzica se opreşte, cel care ţine în acel moment dovleacul poate băga mâna şi îşi poate lua un premiu din dovleac. Jocul continuă până când toţi jucătorii câştigă câte o surpriză.

Cursa cu mătura

Jucătorii se împart în două echipe. Se stabileşte o linie de start şi una de final pentru următoarea cursă. Fiecare echipă va primi câte o mătură şi mai mulţi dovleci mici. Jucătorii vor trebui să facă cu rândul şi să împingă cu mătura toţi dovlecii la linia de sosire. Prima echipă care ajunge la linia de sosire câştigă.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?