Ce poţi să construiești din zăpadă

0

Avem zăpadă din belşug, aşadar nu este timp de stat în casă! Cei care iubesc iarna, zăpada şi distracţia în aer liber pot încerca o mulţime de activităţi afară. Poţi să încerci să construieşti şi altceva în afară de oameni de zăpadă, care, desigur, nu trebuie să lipsească nici ei din peisajul de iarnă.

Igloo

Tu şi prietenii tăi, alţi eschimoşi în devenire, puteţi să vă construiţi un igloo doar al vostru. Nu este greu de făcut această căsuţă, aveţi nevoie de zăpada din belşug şi un loc unde nu există trafic.

Pictură în zăpadă

Picturile în zăpadă sunt inedite şi fascinante. Pentru a face picturi direct pe zăpadă ai nevoie de colorant alimentar şi sticle cu pulverizator în care să pui culorile. Apoi lasă-ți imaginația să dea naștere unor tablouri inedite pe zăpadă.

Construieşte o pârtie

Dacă în zona în care stai nu există niciun loc sigur şi potrivit pentru a fi folosit drept pârtie, atunci construieşte una. În curte sau în parc, poţi ca împreună cu câţiva prieteni să construiți o pârtie pe care apoi să o şi folosiţi pentru a vă da cu sania.

Construieşte un Minion

Nu că oamenii de zăpadă nu ar fi simpatici, dar ce-ai spune dacă, alături de omul de zăpadă, ai să construieşti şi un Minion? Celebrele personaje din film sunt foarte uşor de construit din zăpadă. Încearcă!

Scaun gigant

Prinţesele de gheaţă sunt la modă şi multe fetiţe îşi doresc să intre în acest rol. Cele care îşi doresc să devină regine sau prinţesele din Epoca de Gheaţă pot începe prin a-şi construi un scaun gigant de zăpadă. Este foarte uşor, iar senzaţia, atunci când te aşezi pe el, este minunată!

Labirint

Pentru copiii care adoră atât de mult zăpadă şi stau afară de dimineaţa până seara, această construcţie este minunată, dar şi utilă pentru că poate fi folosită apoi pentru a prelungi orele de distracţie în zăpadă. Construiţi un labirint din zăpadă, cu obstacole tot din zăpadă, iar apoi porniți în curse şi întreceri cu obstacole.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?