Cum confecționați Squishy acasă

0

Squishy este jucăria fenomen a ultimului timp și este aproape impsibil să nu fi auzit de ea. Vestea bună este că puteți să va confecționați singuri acasă aceste jucării simpatice. Dacă pentru copii, joaca cu jucăriile de timp squishy este amuzantă, pentru părinți acestea pot fi utilizate că mingi antistres.

Joaca cu jucăriile squishy este o experiență senzorială excelență și cum să nu fie amuzant să le modelezi în toate felurile și ele să revină la foma inițială.

Pentru a face astfel de jucării acasă, aveți nevoie de câteva ingrediente. Partea bună este că această activitate, îi ajută pe părinți și copii să petreacă timp de calitate împreună.

Materiale necesare

baloane colorate

făină

pâlnie

o sticlă goală de plastic

Cum procedați

Cu ajutorul pâlniei, turnați făină în balon. Întoarceți apoi sticla, apăsăți ușor, până când toată făina ajunge în balon.

Apoi scoateți cu grijă balonul de pe sticlă și asigurați-vă că în balon nu a rămas aer, iar forma pe care o are balonul este dată doar de făină. Acum legați bine gura balonului: puteți folosi atât ață, dar mai simplu este să innodați balonul la capăt.

Repetați operațiunea pentru a umple mai multe baloane. Baloanele pot fi decorate apoi în funcție de imaginația fiecărui copil.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?