Cum poți să sărbătoreşti venirea primăverii

0

După trei luni de ger, zăpadă şi temperaturi scăzute, astăzi ne bucurăm de venirea primăverii!

Iată câteva idei pentru a sărbători venirea celui mai frumos şi mai verde anotimp, când natura se trezeşte la viaţă şi totul în jurul nostru este plin de culoare şi lumină.

  1. Oferă flori de primăvară mamei, profesorilor de la şcoală, bunicii, surorii, prietenelor de joacă şi colegelor.
  2. Nu uită că pe 1 martie se oferă şi mărţişoare. Mărţişorul este simbolul începutului de primăvară şi una dintre cele mai vechi şi mai frumoase tradiţii româneşti.
  3. Fă curăţenie. Aerul de primăvară şi razele călduţe de soare te vor îndemna să faci puţină ordine în camera ta. În felul acesta starea ta de spirit va fi mult mai bună şi vei capătă mai multă energie şi bună dispoziţie.
  4. Ieşi afară din casă. Nu petrece doar în casă prima zi de primăvară. Ieşi la o plimbare în parc, fă o tură cu bicicleta împreună cu prietenii de joacă, aleargă, fă baloane de săpun. Chiar dacă încă nu este foarte cald, aerul proaspăt de primăvară merită “savurat” încă de pe 1 martie.
  5. Plantează câteva flori şi plantele care îţi plac. Primăvara se dă startul activităţilor în grădină şi poţi profita de acest moment pentru a-ţi face şi tu o mică gradiniță, chiar şi în balcon.
  6. Încep jocurile în aer liber. Sari coarda, înalță un zmeu, joacă-te cu morişti construite de tine, invită-ţi prietenii la primul şotron de anul acesta, organizează o vânătoare de comori prin pădurea care începe să înverzească.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?