Două jocuri la perete

0

Jocurile la perete sunt printre cele mai simple forme de distracție, dar și de competiție, pentru copii. Jocurile la perete sunt posibile atât în interior, cât și în exterior și uneori implică și alte accesorii, cum ar fi folosirea unei mingi.

Iată două jocuri la perete complet difertite, dar la fel de antrenante pentru orice copil.

Handbal la perete

Pereții din exterior sunt perfecți pentru jocurile cu mingea. Regulile pentru handbalul pentru copii sunt destul de simple: jucătorul lovește mingea cu mâna astfel încât aceasta să sară și să lovească peretele. Mingea nu are voie să sară de două ori, nu poate lovi peretele complet și trebuie să rămână în zona delimitata pentru joc. Se pot desena cu cretă pe jos câteva pătrate pentru fiecare jucător, care să fie în linie adiacentă peretelui. Când un jucător pierde un punct se întoarce înapoi în pătrat, iar când câștigă înaintează. Pentru acest joc se folosesc mingi moi de marimea unei mingi de tenis, sau chiar mingi de tenis.

Desene animate pe pereți

Umbrele reprezintă una dintre cele mai vechi forme de a spune povești. Acest joc presupune folosirea mâinilor sau a altor obiecte între o sursă de lumină și o altă suprafață, de regulă un perete. Cel mai simplu mod prin care puteți face desene animate pe pereți este să stingeți lumina din cameră și să orientați o veioză spre perete. Folosiți mâinile pentru a face diverse forme, în special de animale, pe pereți. Dacă va place acest joc, puteți chiar să faceți personaje decupate din carton pe care să le folosiți pentru desenele animate de pe pereți.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?