Testul dragostei

0

Petru şi Mihai erau doi colegi de serviciu şi obişnuiau ca în fiecare zi să ia prânzul împreună. Într-o zi când cei doi erau la masă, Petru a început să sughiţe. Când Mihai l-a întrebat de ce sughiță, Petru a spus că acesta este datorită faptului că soţia lui îl iubeşte.

“Cum aşa?”, l-a întrebat Mihai.

“Păi, uite. Când soţiei mele i se face dor de mine eu încep să sughiţ. Aşa mi se întâmplă de fiecare dată când se gândeşte la mine”, i-a explicat Petru colegului său.

Imediat Mihai s-a gândit ce bărbat norocos este Petru că are o soţiei atât de iubitoare. Odată ce a ajuns acasă, Mihai a început să se certe cu soţia lui reproşându-i acesteia că nu i se face dor de el peste zi. Apoi, el i-a povestit soţiei sale despre discuția pe care a avut-o la prânz cu colegul său.

Imediat, soţia lui Mihai şi-a dat seama unde era problema.

A doua zi, ea a avut grijă să îi pună mai multe condimente picante în pachetul pentru prânz al lui Mihai. Când acesta a început să mănânce, l-a şi apucat sughiţul, iar replică lui a venit imediat: “Draga mea, nu îmi mai duce atât de mult dorul!”. Colegul său a început să râdă văzând ceea ce se întâmplă cu al său coleg.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?