Activități de Ziua Copilului pentru întreaga familie

0

De Ziua Copilului, petreceţi în familie. În 2017 este pentru prima dată când ziua de 1 iunie este zi liberă, atât pentru copii, cât şi pentru părinți.

În plus, anul acesta vine la pachet cu o minivacanţă de care merită să profitaţi din plin.

Iată câteva idei în care puteţi petrece de Ziua Copilului:

Mergeţi la unul dintre evenimentele special organizate de Ziua Copilului. De 1 iunie s-au anunţat deja o mulţime de evenimente în fiecare oraş. Fie că sunt în parc sau în spaţii special amenajate, cu siguranţă vor fi un punct de atracţie pentru cei mici.
De la astfel de evenimente nu lipsesc niciodată muzică, dansul, jocurile sau diverse activităţi, concursuri, momente amuzante sau chiar invitaţi speciali pe care copii îi adoră.

Dacă nu alegeţi să luaţi parte la un eveniment organizat de alţii, puteţi să organizaţi acasă o petrecere tematică de Ziua Copilului. Alegeţi o temă şi intraţi în pielea personajelor, de la mic la mare. Fie că vă transformaţi în piraţi, zâne sau eroi, distracţia va fi mare, iar copiii, în culmea fericirii.

Faceţi împreună un tort special. Intraţi în bucătărie şi decideţi împreună ce tort faceţi. Lasă-l pe cel mic să te ajute să prepari tortul şi mai ales să îşi pună toată creativitatea în decorarea cât mai festivă a desertului. Doar e sărbătoarea lui, nu?

Un picnic surpriză va fi un cadou de care cel mic se va bucura. Păstraţi puţin misterul până ajungeţi la destinaţie. Dacă nu puteţi ajunge la munte sau la mare, alegeţi un parc liniştit sau o pădure de la marginea oraşului unde va puteţi bucură de bunătăţi și activități în aer liber.

Un loc important în coşul de picnic trebuie să îl ocupe preparatele preferate de cel mic şi, bineînţeles, câteva dulciuri. Profitaţi de loc şi moment şi jucaţi-vă cu mingea sau luaţi de acasă jocuri interactive, cărţi de joc, puzzle.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?