“Beethoven pentru copii”, platformă interactivă despre viața compozitorului

0

Muzeul Beethoven din Bonn a lansat o platformă online interactivă şi cu o grafică deosebită, care îi va cuceri pe cei mici de la primul click, pentru că acest loc virtual le este pe deplin dedicat.

“Beethoven pentru copii” este o carte online cu poveşti şi informaţii interesante din viaţa celebrului compozitor german recunoscut că fiind şi unul din cei mai mari compozitori din istoria muzicii.

Platforma despre viaţa şi activitatea lui Beethoven este cu atât mai intersantă şi utilă pentru părinţii care doresc să îi familiarizeze pe cei mici cu cât mai multe lucruri ce au legătură cu arta.

Modul în care este conceput website-ul le va dezvălui copiilor o lume fascinantă, iar felul în care sunt prezentate informaţiile despre Beethoven şi viaţa lui profesională şi personală îi va ajuta pe cei mici să reţină cât mai multe detalii despre celebrul compozitor.

În plus, platforma “Beethoven pentru copii” este utilă şi pentru exersarea limbilor străine pe care le studiază copiii, aceasta având variante în engleză, germană, spaniolă, franceză şi chineză.

Dacă eşti în căutarea unor noi experienţe online care să îi fie utile celui mic, atunci poţi să îl îndrumi către Beethoven pentru copii.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?