Clubul de Muzică.ro dă startul la înscrieri în anul scolar 2015-2016

0

Începând cu data de 1 August 2015, Clubul de Muzică.ro dă startul la înscrieri în anul şcolar 2015-2016. Pentru că cea mai bună pregatire pentru şcoală se poate face doar la şcoala muzicală, Clubul de Muzică îşi deschide porţile pentru toţi iubitorii de muzică şi arte plastice. Copiii talentaţi şi ambiţioşi, indiferent de vârstă, sunt invitaţi să se înscrie la lecţii de pian, chitară, vioară, canto şi pictură.

Echipa didactică este formată din profesori tineri, absolvenţi de Studii Superioare, cu experienţă de peste 15 ani în domeniu. Metodele de predare interactive, instrumentele noi, materialele puse la dispoziţia cursanţilor şi accesul la o bibliotecă impresionantă sunt un motiv întemeiat pentru care să alegeţi Clubul de Muzică.

De la înfiinţarea instituţiei, Ianuarie 2014, şi până în prezent, cursanţii au obţinut  rezultate remarcabile la concursurile naţionale şi internaţionale de specialitate. Pregătirea temeinică a cursanţilor sunt dovada profesionalismului de care dau dovadă dascălii noştri şi a unui mediu artistic de excepţie ce transformă visele in realitate şi pasiunile în performanţă.

Citește și:
Jocuri care îi fac pe copii sociabili şi prietenoşi

Despre Clubul de Muzică.ro

Clubul de Muzică.ro este o instituţie privată cu profil vocaţional ce oferă lecţii de pian, canto, chitară, vioară, educaţie muzicală şi pictură. Lecţiile se adresează atât copiilor cât şi adulţilor, începătorilor dar şi celor avansaţi care doresc să se perfecţioneze.

Pentru a descoperi lumea fascinantă  a muzicii şi a alege instrumentul care vi se potriveste Clubul de Muzica.ro vă ofera prima lecţie gratuită!

Adresa: Str. Diligentei, Nr.7, Sector 3
Telefon: 0736-577.110 / 0314-365.390
E-mail: office@clubuldemuzica.ro
Website: www.clubuldemuzica.ro


Lasă un comentariu