Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Două activități care te ajută să vorbești mai ușor în public

Două activități care te ajută să vorbești mai ușor în public
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Vorbitul în public cu ușurință și fără trac este o calitate care se dobândește prin mult exercițiu. Iată două activități care pot fi folosite de cei care își doresc să poată vorbi cu ușurință în public, fie atunci când au de susținut un examen, o prezentare sau chiar și atunci când interacționează cu alte persoane, în viața de zi cu zi.

Viața secretă a prietenului meu

Acesta activitate presupune să iei loc în fața unui grup de persoane, dar poți face această activitate și acasă singur. Va trebui să alegi un prieten și să îl prezinți în fața audienței. Însă, în loc să îl prezinți în mod obișnuit, va trebui să conturezi o viață imaginară a acestuia.

Jocul este amuzant și stimulează creativitatea, pe măsură ce adaugi noi și noi idei și intrigi poveștii fantastice despre viața prietenului tău.

Continuă povestea

Această activitate poate fi făcută mai bine în cadrul unui grup de persoane. Fiecare dintre cei care se alătură, se ridică în picioare și trebuie să vorbească în jur de un minut. Prima persoană începe povestea și  când timpul expiră, următorul participant se va ridica în picioare și va trebui să continue povestea.

Citește și:   Evenimente pentru copii: „Pedalează spre cinema” și o expoziție interactivă

Evident, nimeni nu știe ce urmează să spună cel dinaintea sa, însă va trebui să continue povestea din punctul în care aceasta a rămas. Obiectivul final este ca povestea să aibă un sens. Jocul îi ajută pe participanți să asculte activ și să își dezvolte creativitatea.

Articole interesante

Lasa un comentariu