Parcuri acvatice din România, ideale pentru copii

0

Parcurile acvatice sunt o atracţie pentru orice copil, datorită numeroaselor opţiuni de distracţie în apă pe care le oferă. Oferta în România este destul de bogată, în aşa fel încât, în aproape orice parte a ţării există aqua parcuri, ideale atât pentru ieşirile din weekend, dar chiar şi pentru o vacanţă în familie în toată regulă, pentru că oferă opţiuni pentru toate vârstele.

Iată câteva parcuri acvatice din România, unde copiii se vor simţi minunat, datorită numeroaselor posibilități de distracție.

WaterPark Otopeni, Bucureşti

Parcul acvatic este situat în apropierea Bucureştiului, mai exact în Otopeni. Parcul beneficiază de şase tobogane, locuri de joacă pentru copii, un râu artificial, sporturi pe nisip şi opt piscine de dimensiuni diferite.

Tarife: adulţii plătesc 30 de lei în de luni-vineri şi 50 de lei în weekend; copiii cu înălţimea sub 1,40 m plătesc 15 lei şi, respectiv, 25 de lei.

Orar: Luni-Vineri 09:30-21:00; Sâmbătă-Duminică 09:00-20:00

Aqua Magic, Mamaia

Situat la intrarea în staţiunea Mamaia, parcul acvatic este o alternativă de distracţii pentru cei care îşi petrec vacanţa sau weekend-ul pe litoral. Parcul are 11 tobogane, turnuri de apă, un râu pentru navigare pe colac, atracţii speciale pentru copii, jacuzzi. Mulți preferă parcul de distracții de la intrarea în stațiune este preferată de mulți mai ales atunci când marea este prea agitată pentru a-i lăsa pe cei mici să intre în apă.

Aqua Park Floreşti, judeţul Cluj

Pe lângă o mulţime de tobogane pentru adulţi, există şi bazine speciale pentru copii unde aceştia se pot antrena în jocuri acvatice amuzante.

Luni – Vineri : 10:00 – 20:00; Sâmbătă – Duminică : 10:00 – 20:00

Copii: 15 Lei – Adulţi: 30 lei (L-V)

Copii: 20 Lei – Adulţi: 40 lei (S-D)

Copiii până în 3 ani – gratuit

DivertiLand Aqua Park, Şoseaua Bucureşti-Piteşti

Parcul de distracţii situat între Bucureşti şi Piteşti are trei tipuri de tobogane, o plajă imensă cu nisip, piscină cu valuri, distracţii acvatice pentru copii, un râu de plutit cu colacul şi Fortăreaţa Ploii, o distracţie cu jeturi de apă, preferată mai ales de copii.

Citește și:   Este posibil?

Program parc: 10:00 – 20:00 (L-D)

Program tobogane: 11:00 – 18:00 (L-D)

Tarif adulţi: 40 lei (L-V) şi 65 lei (S-D)

Studenţi, elevi şi copii peste 10 ani: 30 lei (L-V) şi 50 lei (S-D)

Copii sub 10 ani: 25 lei (L-V) şi 25 lei (S-D)

Copiii între 0-3 ani au intrare gratuită

Smile Aqua Park, Braşov

Este considerat cel mai mare dintre parcurile acvatice din România cu cele mai mari tobogane cu apă din ţară.Are 11 tobogane , dintre care patru pentru copii.

Tarife: adulţii plătesc 35 de lei de luni până vineri şi 45 în weekend; copiii sub 1,30 m plătesc 15 lei.

Orar: parcul este deschis zilnic între orele 09:00-19:00.

Aqua Park President, Băile Felix

Aici există 13 piscine interioare, cinci exterioare, tobogan exterior şi interior, bazin cu valuri, o zona de agrement pentru copii şi o grotă mediteraneană.

Orar: parcul este deschis de duminică până joi între orele 09:00-21:00, iar de vineri şi sâmbătă între orele 09:00-22:00.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?