All Creatures Big and Small, animația inspirată din povestea epică Arca lui Noe

0

All Creatures Big and Small este o animaţie amuzantă şi plină de aventură. Filmul incheie o lungă serie de comedii reuşite care ne-au încântat în 2015, acesta având premieră în ultima lună a anului.

Animaţia îi invită pe spectatori să însoţească animalele din regatul animalelor în călătoria vieţii lor. Cu vocile talentaţilor Martin Sheen and Amy Grant, All Creatures Big and Small este un film cald, de familie, plin de aventură care reimaginează povestea epică Arca lui Noe. Potopul se dezlănțuiește şi sfârşitul lumii se apropie. Din fericire, pentru Dave şi fiul sau Finny există o Arca cu ajutorul căreia pot fi salvate animalele. Dar, aşa cum se dovedeşte la faţa locului, speciei din care fac parte Dave şi Finny nu i se permite să urce pe arcă. Furișându-se la bord cu ajutorul lui Hazel şi Leah, cele două animăluţe au senzaţia că în acest fel sunt în siguranţă.

Asta până când curioşii pui cad din arcă. Acum Finny şi Leah se chinuiesc să supravieţuiască inundației de după potop şi prădătorilor înfometaţi încercând să ajungă în vârful unui munte.

Dave şi Hazel trebuie să facă abstracţie de toate lucrurile care îi fac diferiţi unul de altul, să întoarcă arca şi să-şi salveze puii. Drumul va fi unul dificil, iar această aventură care atinge proporţiile biblice îi va emoţiona pe toţi, cu atât mai mult cu cât va putea fi văzut înainte de sărbătorile de iarnă, o perioada cu o încărcătură emoţională puternică.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?