Balerina şi Ștrumpfii, animaţiile începutului de primăvară

1

Balerina

Animaţia 3D „Balerina” prezintă povestea lui Felice, o fetiţă care trăieşte într-un orfelinat, dar care are un mare vis: să devină o balerină renumită.

Pasionată de dans, Felice pune la cale împreună cu bunul său prieten, Victor, care îşi doreşte să devină un inventator celebru, să fugă din orfelinat. Cei doi îşi propun să ajungă la Paris, frumosul oraş în care orice vis poate deveni realitate.

Drumul este plin de provocări, dar atunci când îţi doreşti să transformi visul în realitate orice obstacol poate fi depășit.

Dacă o vor ajuta pe Felice ambiţia şi puterea de a învăţa din propriile greşeli să ajungă cea mai graţioasă balerină de la Opera din Paris, rămâne să vedeţi în animaţia care are premiera în cinema pe 3 martie.

Ștrumpfii: Satul pierdut

Ștrumpfii se întorc şi sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria lor. Filmul prezintă noile aventuri ale Ștrumpfilor.

Povestea porneşte de la o o hartă misterioasă care îi provoacă pe Smurfette şi bunii săi prieteni Brainy, Clumsy şi Hefty să pornească într-o aventură palpitantă prin Pădurea Fermecată. Cei patru prieteni trebuie să găsească satul pierdut înaintea vrăjitorului Gargamel.

Această călătorie plină de provocări îi va aduce pe cei patru mai aproape de a descoperi marele secret din istoria ștrumpfilor. Filmul are premiera în cinematografele din România pe 31 martie.

 

Un comentariu

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?