„Blinky Bill: Koala cel poznaş”, premiera în cinematografe pe 2 octombrie

0

„Blinky Bill: Koala cel poznaş” va avea premiera în cinematografele din România pe 2 octombrie, informează distribuitorul filmului, Freeman Entertainment.

Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăieşte.

Într-o zi, micul Blinky dă peste indicii despre locul unde se află tatăl său şi hotărăşte să pornească în cea mai mare şi periculoasă aventură a vieţii sale. De-a lungul drumului se va împrieteni cu cele mai neobişnuite personaje: Nutsy – un koala crescut la zoo şi Jacko – o şopârlă ameţită şi foarte energică.

Urmăriţi neîncetat de o pisică sălbatică răzbunătoare, cei trei curajoşi amici trebuie să înveţe să se ajute reciproc pentru a supravieţui prin ţinuturile necunoscute ale Australiei şi să îl găsească pe tatăl lui Blinky. Cel care si-a imprimutat vocea simpaticului ursulet Blinky Bill este Virgil Ianțu.

Vezi trailer „Blinky Bill: Koala cel poznaş”

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?