“Cartea Junglei”, captivanta călătorie a lui Mowgli, premiera în aprilie 2016

0

“Cartea Junglei”, filmul adaptat după una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei şi inspirat de filmul de desene animate Disney, este una dintre cele mai aşteptate premiere cinematografice din primăvara ce urmează.

Simpaticul Mowgli, un pui de om crescut de o haită de lupi, este interpretat de Neel Sethi şi îşi invită fanii într-o aventură fascinantă, dar şi înfricoşătoare pe alocuri.

Mowgli află că nu mai e binevenit în junglă, atunci când temutul tigru Shere Khan jură să distrugă orice ameninţare.

Băieţelul este forţat să părăsească jungla, singurul loc din lume pe care îl cunoaşte şi pe care l-a văzut vreodată, cuibul în care a crescut de când era foarte mic.

Condus de pantera Bagheera, Mowgli porneşte într-o călătorie captivantă ce-l va face să descopere o mulțime de lucruri despre lumea din jur, dar mai ales despre el însuși. Din aventurile lui nu lipseşte nici celebrul urs Baloo, un spirit liber, pus mereu pe distracţie.

De-a lungul acestui drum, Mowgli întâlneşte creaturi care nu-i doresc neapărat binele, cum ar fi pitonul Kaa (vocea lui Scarlett Johansson) sau pe vicleanul King Louie (vocea lui Christopher Walken), care încearcă să-l convingă pe Mowgli să-i spună secretul focului: misterioasa şi mortala floare roşie.

Din distribuţia filmului mai fac parte Lupita Nyong, vocea lupoaicei-mama Raksha și Giancarlo Esposito, vocea lui Akela, masculul alfa din haita lui Mowgli.

“Cartea Junglei” va fi lansat în cinematografe pe 15 aprilie 2016.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?