Cele mai aşteptate filme pentru copii în 2018

0

Anul 2018 vine cu o serie de animaţii cu personaje simpatice şi aventuri nemaivăzute. Iată care sunt cele mai aşteptate filme pentru copii, în anul care vine.

Gnomes and Trolls: The Forest Trial

Într-un laborator dintr-un copac, tânărul pitic Junior îşi petrecea timpul inventând tot felul de gadgeturi. Tatăl său, Jalle, era şeful animalelor din pădurea în care locuiau şi îşi dorea tare mult ca fiul său să îi calce pe urme. Acest lucru nu dădea semne să se întâmple, până în ziua în care, înainte de o furtună foarte puternică de zăpadă, Jalle este rănit. Junior este atunci nevoit să preia atribuţiile tatălui său şi să se ocupe de animalele din pădure cărora trebuia să le distribuie porţii de mâncare. Într-o zi însă, o nenorcire se abate asupra pădurii: toate alimentele au fost furate de troli. Junior, împreună cu prietenul său, porneşte într-o călătorie pentru a recupera alimentele şi pentru a le salva pe animale din pădure.

Incredibilii 2

Anul 2018 vine cu o nouă animaţie din seria Incredibilii. Povestea familiei de supereroi continuă. De această dată, tăticul Bob rămâne acasă pentru a avea grijă de Jack-Jack, bebeluşul supereoru, în timp ce Helen, cunoscută ca Femeia Elastic, pleacă să salveze lumea de o nouă ameninţare. Filmul Incredibilii 2 va avea premiera în cinematografe în vara anului viitor.

Iepurele Peter

Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier. Una dintre cele mai aşteptate animaţii din 2018, Peter Rabbit, are premiera în cinematografe la finalul lunii martie.

Arctic Justice: Thunder Squad

Un grup de eroi cu puţină experienţă se aliază pentru a-l înfrunta pe maleficul Von Walrus şi a salva Arcticul. Swifty, un vulpoi polar lucrează în departamentul serviciului de livrare Arctic Blast, dar visează că într-o zi să devină un câine de top, ca celebrii curieri husky ai Arcticului. Swifty descoperă planul lui Von Walrus de a topi calotele glaciare şi de a inunda lumea pentru a domni suprem. Acum, Swifty trebuie să obţină ajutorul prietenilor săi: PB, un urs polar preocupat, Lemmy, un albatros, Bertha şi Leopold, două vidre pasionate de teoriile conspiraţiei şi Jade, o vulpe obişnuită. Acest grup de eroi trebuie să se unească pentru a-l împiedica pe Von Walrus să îşi ducă la bun sfârşit planul.

Citește și:   Nouă vieţi, cea mai așteptată comedie a verii

Primii oameni

Aventurile din animaţia Primii oameni sunt plasate la întâlnirea dintre două civilizaţii, epoca de piatră şi epoca bronzului. Personajele principale din această frumoasă animaţie se trezesc peste noapte invadaţi de toate noutăţile specifice epocii bronzului pe care nu le acceptă sub nicio formă şi fac tot ce le stă în putinţă pentru a schimba situaţia.

Insula câinilor

Un orăşel din Japonia este lovit de gripa canină, moment în care primarul se vede obligat să alunge toţi câinii din oraș. Chief, Rex, Boss, Duke şi King se numără printre câinii care sunt duşi pe o insula izolată şi unde nu pot accepta situaţia mizeră în care se află. Într-o zi, ceva palpitant are loc în viaţa celor cinci prieteni: întâlnirea cu Atari, un băieţel care a venit să îl caute acolo pe Spots, cel mai bun prieten al său. Însă căutarea nu este lipsită de peripeţii, iar patrupezii vor trebui să-l ajute pe Atari să-şi regăsească prietenul înainte ca autorităţile japoneze să îl oblige să se întoarcă acasă.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?