Cele mai așteptate filme pentru copii din 2016

0

Update: Vedeti si lista cu cele mai așteptate filme pentru copii din 2017.

2016 se anunţă a fi un an plin de producţii cinematografice excepţionale, iată însă care sunt cele mai aşteptate filme pentru copii în anul ce urmează.

Kung Fu Panda 3

În noile aventuri din “Kung Fu Panda 3”, Po este de această dată împreună cu tatăl sau şi cei doi călătoresc împreună într-un paradis secret al urşilor panda. Când ticălosul Kai porneşte să distrugă China pentru a nimici toţi maeştrii kung fu, depinde doar de Po să transforme o armată de urşi panda în adevăraţi luptători kung fu pentru a-l învinge pe Kai. Filmul are premiera pe 29 ianuarie.

Zootopia

În nouă producţie Dinsney, toate animalele trăiesc împreună, se plimbă în două picioare şi chiar poartă haine. Vulpea Nick Wilde şi iepurele Judy Hopps ajung victimele unei conspiraţii. Cele două animăluţe se vor alia pentru a rezolva aceste probleme. Filmul are premiera pe 4 martie.

Cartea Junglei

Noul film “Cartea Junglei” este despre o aventură captivantă şi încântătoare, la care contribuie din plin cu vocile lor nume grele de la Hollywood, precum Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray şi alţii. Filmul are premiera pe 15 aprilie.

The Angry Birds Filmul

Filmul se bazează pe popularul joc video şi spune povestea lui Red, Chuck şi Bomb care tot timpul au fost consideraţi intruşi pe insula lor paradisiacă. Filmul are premiera pe 20 mai.

În căutarea lui Dory

“În căutarea lui Dory” este unul dintre cele mai aşteptate filme din 2016. Producţia este o continuarea a celebrului “În căutarea lui Nemo”. De această dată Dory porneşte într-o călătorie plină de aventuri pentru a-şi găsi familia. Filmul are premiera pe 17 iunie.

The BFG

“The BFG” este un film care spune povestea unei fetiţe, a reginei Angliei şi a unui uriaş binevoitor, cunoscut sub numele de BFG, care pornesc într-o aventură ca să captureze uriaşii răi, care mănâncă oameni şi care au invadat lumea oamenilor. Filmul are premiera pe 1 iulie.

Citește și:   “Toto, cocoşelul cel viteaz”, o animație despre ambiție și curaj

The Secret Life of Pets

“The Secret Life of Pets” sau “Singuri acasă” se află printre primele filme în topul celor mai aşteptate în 2016. Filmul dezvăluie ce fac animăluţele când stăpânii pleacă de acasă şi ele rămân nesupravegheate, dar în special urmează să vedem cum se comportă un căţel pe nume Max, atunci când stăpânii lui îl aduc acasă şi pe Duke, un căţel maidanez. Filmul are premiera pe 8 iulie.

Moana

Moana porneşte în căutarea unei insule legendare din Oceania, pentru că ceea ce ar găsi pe această insulă ar ajută-o să îşi salveze familia. Călătoria i-l scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănţuit, într-o extraordinară aventură plină de experienţe. Filmul are premiera pe 23 noiembrie.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?