Cele mai așteptate filme pentru copii din 2017

0

Anul 2017 vine cu o mulțime de animații pline de aventuri pentru copii.  Care sunt cele mai așteptate filme pentru copii ale anului viitor.

Ştrumfii: Satul pierdut

Ştrumfii revin pe marile ecrane în 2017 într-o animaţie plină de aventură. Smurfette, Brainy, Clumsy şi Hefty descoperă o hartă misterioasă şi pornesc într-o aventură în Pădurea Fermecată. Cei trei vor reuşi să facă o descoperire importantă despre istoria ștrumfilor. Filmul are premiera pe 31 martie 2017.

Despicable Me 3

În animaţia Despicable Me 3, Gru se confruntă cu Balthazar Bratt, un fost copil vedetă, care creşte şi devine obsedat de personajul pe care l-a jucat în anii ’80 şi intră într-o rivalitatea cu Dru, fratele sau geamăn pe care nu l-a mai văzut de mult timp. Filmul are premiera pe 3 iunie 2017.

Lego Batman: Filmul

Lego Batman se numără printre cele mai aşteptate filme pentru copii în 2017. În această animaţie, Bruce Wayne va trebui nu doar să se lupte cu criminalii din Gotham City, dar are şi responsabilitatea de a creşte un băieţel pe care l-a adoptat. Animaţia ajunge pe marile ecrane pe 10 februarie 2017.

Citește și:
Trailerul “Frumoasa și Bestia” în care apare Bella face furori pe internet

The Nut Job 2

Când primarul cel rău din Oakton decide să dărâme cu buldozerul Liberty Park şi să construiască în loc un parc de distracţii periculos, Surly şi grupul său de prieteni se aliază pentru a salva parcul ce le era casă, să îl înfrunte pe primar şi să îşi recapete parcul. Filmul are premiera în cinema pe 12 mai 2017.

Cars 3

Lightning McQueen îşi propune să dovedească noii generaţii că este încă cel mai bun pilot de curse din lume.
Luat prin surprindere de noua generaţie de piloţi de curse, legendarul Lightning McQueen este brusc dat afară din sportul pe care îl iubeşte. Pentru a reveni în joc el va avea nevoie de ajutorul unei tinere pe numele său Cruz Ramirez, un tânăr tehnician, care are propriul său plan de a câştigă, şi de inspiraţia lui Doc Hudson. Pentru a demonstra că încă nu s-a terminat totul cu #95 el îşi va testa abilităţile de campion pe cel mai mare circuit, Piston Cup Racing’s, împotriva rivalului său, Jackson Storm. Filmul are premiera pe 16 iunie 2017.

Citește și:
FanMOVIE, un festival de film cu si despre cărți ecranizate

Save

Save

Save

Save


Lasă un comentariu