Filme de Crăciun pentru copii

0

Se apropie cea mai frumoasă perioadă din an: Crăciunul. Pentru a intra în spiritul sărbătorii și pentru ca atmosfera din casă să fie una caldă și plină de veselie, vizionați împreună câteva filme speciale de Crăciun, cu personaje pline de haz și aventurile lor minunate legate de această frumoasă sărbătoare. Iată trei recomandări de filme clasice de Crăciun pe care oricine ar trebui să le vadă măcar o dată.

Elf

Elf este povestea lui Buddy, o ființă umană crescută printre elfi, care călătorește la New York pentru a-și găsi identitatea, dar și pe tatăl său biologic, după ce află că nu este de fapt un elfde mărime mai mare, așa cum credea. Copiii sunt însă încântați de naivitatea lui Buddy care a venit să descopere cultura oamenilor.

Singur Acasă

Lasat din greșeală acasă atunci când întreagă familie a plecat să petreacă Crăciunul în fermecătorul Paris, Kevin este nevoit să își apere casa de doi hoți care profită de perioada aceasta din an în care multă lume este plecată din oraș, pentru a jefui locuințe. Ingeniozitatea și curajul de care da dovadă Kevin în lupta cu cei doi indivizi îi va inspiră pe mulți copii.

Miracolul de pe Strada 34

Aceasta este o poveste clasică extrem de frumoasă a unei fetițe de 6 ani, Susan, care are dubii legate de existența lui Moș Crăciun. Venit la magazinul din oraș, Moș Crăciun încearcă să le convingă pe Susan și pe mama ei că există cu adevărat, că totul este real și cel mai important este să crezi în miracole.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?