“Hai să cântăm”, o animație plină de veselie și muzică

0

“Hai să cântăm” este o animaţie plină de veselie şi muzică, potrivită pentru a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Filmul îl are în centru pe Buster Moon, un urs koala care se luptă să salveze teatrul a cărei glorie a apus. Pentru că a iubit întotdeauna teatrul la cârma căruia s-a aflat, Buster Moon este gata să facă tot ce îi stă în putinţă să îl readucă la succesul pe care l-a avut în trecut.

Simpaticul urs koala îşi joacă ultima şansă, acum sau niciodată! Astfel, lui Buster Moon îi vine ideea să organizeze o competiţie muzicala cum nu s-a mai văzut vreodată.

În finala competiţiei ajung cinci concurenți de prestaţia cărora va depinde soarta teatrului: un şoarece pasionat de jazz, o elefănțică talentată, dar cu mult trac, o mămică eroină care are 25 de purceluşi şi al cărei vis de-o viaţă era să devină cântăreaţa, o gorilă şi un porc spinos ce îşi dorește o carieră solo, după ce colegii săi de trupă îl abandonaseră.

Vor reuşi cei cinci să îl ajute pe Buster Moon să salveze teatrul şi să îşi ducă visul mai departe? Rămâne să aflaţi începând cu 16 decembrie, când animaţia “Hai să cântăm” are premieră în cinematografele din România.

Save

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?