„La capătul lumii”, călătoria spre Polul Nord pentru onoarea familiei

0

„La capătul lumii” este o animaţie care spune povestea unei fete de 15 ani din Rusia care se îmbarcă într-o aventură spre Polul Nord pentru a găsi barca bunicului său şi să salveze astfel onoarea familiei sale.

Acţiunea filmului are loc în 1892. Sasha, o tânăra rusoaică aristocrată care trăieşte împreună cu părinţii săi în Saint Petersburg este foarte ataşată de bunicul său explorator, Oloukine.

Acesta a eşuat în a se mai întoarce din ultima sa expediţie de la Polul Nord şi Sasha este îngrozită când realizează că reputatatia este pătată atunci când îl aude pe noul consilier ştiinţific al ţarului, Prinţul Vladimir Tomsky, descriindu-l că “megaloman”.

Tatăl fetei, Contele Chernetsov, care caută o recomandare pentru a deveni ambasadorul Rusiei la Roma, îl invită pe Prinţ la un bal, pe care familia lui îl organizează.

Atunci, Sasha îl roagă pe acesta să o ajute să găsească barca bunicului său, crezând că au căutat într-un loc greşit, dar Prinţul refuză categoric. Hotărâtă să redea onoarea familiei sale, fata se pregăteşte să plece în căutarea bărcii Davia, pe care Imperiul Rus a plătit o avere şi despre care se spunea că nu se poate scufunda.

Citește și:
Balerina şi Ștrumpfii, animaţiile începutului de primăvară

Din distribuţie fac parte Christa Théret, Féodor Atkine, Antony Hickling. Filmul are premiera în cinematografele din România pe 22 ianuarie 2016.

Vezi trailerul filmului „La capătul lumii”


Lasă un comentariu