The LEGO Ninjago Movie, animația lunii septembrie în cinema

0

Prima luna de toamnă a acestui an aduce în cinematografe o animaţie care îi va ţine pe copii cu sufletul la gură: The LEGO Ninjago Movie.

Acţiunea filmului se petrece în Ninjago, o ţară îndepărtată care riscă să rămână în întuneric şi unde forţele binelui se vor confrunta cu cele ale răului până când cineva va câştiga.

Pentru a-şi apăra oraşul, o echipă de tineri adolescenți de liceu este gata să lupte şi să demonstreze tuturor că sunt nişte războinici secreţi înzestraţi cu abilităţi deosebite.

Maestru veteran Sensei Wu este cel care îi va instrui şi ghida în lupta lor, iar Lloyd alias Ninja Green este cel care îi va conduce pe Jay, Kai, Cole, Zane şi Nya pentru a câştiga lupta cu monştri, roboţi gigantici şi alte personaje malefice şi a-şi apăra în cele din urmă oraşul.

Ca în orice film cu multă acţiune, şi în The LEGO Ninjago Movie apare intriga care complică lucrurile.

Printre duşmanii se află Garmadon, care se întâmplă să fie tatăl tânărului Ninja Green. Cum se va termină bătălia, vor reuşi tinerii războinici să îşi controleze ego-urile şi să lupte împreună ca o adevărată echipă, veţi afla doar urmărind animaţia The LEGO Ninjago Movie, care are premiera în cinematografe pe 22 septembrie.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?