„Lily și omul de zăpadă”, reclama care a impresionat o lume întreagă

1

„Fă-ţi timp pentru ceea ce iubeşti cu adevărat” este mesajul simplu pe care îl transmite una dintre cele mai vizualizate reclame de Crăciun. Clipul de câteva minute (o reclamă pentru un cinematograf) prezintă prietenia dintre o fetiţă, Lily, şi un om de zăpadă.

În spotul publicitar extrem de înduioşător, Frosty prinde viaţă în curtea casei fetiţei, într-o iarnă cu multă zăpadă. Lily şi omul de zăpadă devin buni prieteni şi în fiecare seară micuţa se amuză uitându-se la desenele animate din umbre pe care le face Frosty. Pentru a-l ţine în viaţă pe prietenul său de joacă, fetiţa îl închide în frigider. În fiecare iarnă Lily şi omul de zăpadă se joacă împreună cu umbre în curtea casei.

Anii trec și Lily creşte şi se transformă într-o tânără ocupată care ajunge să muncească până noaptea târziu. Tot într-o noapte târzie pe care o petrecea încă la birou, Lily îşi aminteşte de prietenul ei pe care îl uitase în frigider. Îl va mai găsi Lily pe Frosty la întoarcere? Rămâne să afli la finalul spotului publicitar.

În doar şase zile de la lansare, spotul adunase mai mult de 1.5 milioane de vizualizări şi o mulţime de comentarii pe Youtube. Pe lângă povestea emoţionantă şi imagini, muzica ce însoţeşte reclama este specială. Cântecul – un cover al piesei „Follow You, Follow Me” al trupei Genesis, este interpretat de Adaline.


Un comentariu

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?