“Norm of the North”, aventura ursului polar decis să salveze Arctica

0

“Norm of the North” este o animaţie 3D care spune povestea lui Norm, un urs polar simpatic şi plin de viaţă, care porneşte în aventura vieţii lui alături de cei trei prieteni ai săi Lemmings, o specie de rozătoare care trăieşte în Arctica.

“Nu este loc pentru turişti în Arctica” este deviza lui Norm, care se simte prigonit din habitatul său şi împreună cu cei trei prieteni decid să îşi părăsească locul natal, atunci când un mare dezvoltator maniac decide să construiască apartamente de lux chiar în curtea casei ursului polar.

Atunci Norm face ceea ce ar face orice urs polar normal..pleacă la New York cu speranţa că va convinge oamenii să îi ajute să salveze locurile în care s-a născut.

În metropola americană, Norm şi prietenii lui încep o nouă viaţă, cu noi provocări şi cu o criză mare de identitate în efortul de a opri dezastrul din Arctica pe care îl pregătea dezvoltarul construcţiilor de lux.

Din distribuţia animaţiei fac parte Rob Schneider, vocea adorabilului urs polar Norm, Heather Graham este distinsaVera, Ken Jeong este maniacul dezvoltator “Mr. Green”, Loretta Devine este „Tamecia” şi Bill Nighy este atotștiutorul „Socrates”.

Animaţia 3D“Norm of the North” are premiera în cinematografe pe 15 ianuarie 2016.

Vezi trailer-ul filmului “Norm of the North”

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?