„Pan: Aventuri din Ţara de Nicăieri”, o aventură plină de magie

0

„Pan: Aventuri din Ţara de Nicăieri” este o nouă poveste despre începuturile îndrăgitului personaj creat de scriitorul J.M. Barrie. Filmul, regizat de Joe Wright, ajunge în cinematografe începând cu 9 octombrie şi urmăreşte aventurile unui băieţel orfan spre o lume de vis numită Ţara de Nicăieri.

Peter, un băieţel neastâmpărat de doar 12 ani care creşte într-un orfelinat, este răpit şi dus într-o lume absolut fabuloasă cu piraţi, zâne şi războinici numită Ţara de Nicăieri.

Pe tărâmul magic pe care ajunge, Peter trăieşte aventuri uimitoare, are parte şi de distracţie, dar şi de momente care îi pun viaţa în pericol, poartă lupte cruciale cu scopul de a descoperi adevărul despre mama lui care l-a abandonat când era foarte mic, dar descoperă şi care este destinul său – să devină un erou care va fi cunoscut pentru totdeauna sub numele de Peter Pan.

Astfel, Peter Pan ajunge să salveze tărâmul fermecat Neverland din ghearele maleficului pirat Barbă Neagră, personaj interpretat de Hugh Jackman.

În rolurile principale se regăsesc: actorul nominalizat la Oscar Hugh Jackman care îl interpretează pe Blackbeard, Gaarrett Hedlung ca James Hook, actriţa nominalizată la Oscar Rooney Mara în rolul lui Tiger Lily, Levi Miller ca Peter şi Amanda Seyfried în rolul lui Mary.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?