„Raţă, raţă şi gâscan”, animația despre puterea iubirii necondiționate

0

Duck Duck Goose  – Raţă, raţă şi gâscan este o animație care îi va învăța pe copii despre ceea ce înseamnă dragostea necondiționată.

Filmul prezintă aventurile gâscanului Peng care după ce ajunge să fie rănit într-un accident este responsabilizat de doi pui de rață, într-un mod cu totul surprinzător. Peng pornește într-o frumoasă și lungă aventură confruntându-se atât cu pericolele, cât și cu frumusețile lumii din afară.

Peng nu își mai dorește să facă parte din comunitatea de gâște și alege să își ia viața în propriile mâini, preferând să se bucure de libertate decât să se pregătească pentru migrare alături de celelalte gâște.

El crede că este mai bun decât oricine altcineva și își petrece timpul încercând cascadorii nebunești, la viteze și mai nebunești. Dar, după ce a salvat doi pui de rață rătăciți, Chi și Chao, din ghearele unei pisici excentrice și periculoase pe nume Banzou, cei doi îl percep pe Peng ca pe un părinte.

Gâscanul acceptă să aibă grijă de cei doi pui de teamă că leziunea lui ar putea fi descoperită de Banzou și de alți prădători. În această întâlnire neașteptată, Peng va începe o călătorie frumoasă și periculoasă, iar pe parcurs va înțelege puterea iubirii necondiționate,  datorită celor  doi pui de rață orfani, care, de asemenea ajung să îl considere cel mai bun tată pe care l-ar fi putut avea vreodată.
Filmul are premiera pe 20 aprilie în cinematografe.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?