„Regina Zăpezii 3”, animația care va face furori în 2016

0

Chiar şi după ce i-a învins pe Regina Zăpezii şi Regele Zăpezii, Gerda încă nu îşi poate găsi liniștea. Visul este să îşi găsească părinţii, de care a fost despărțită atunci când a fost luată de lângă ei de Vântul de Nord, şi să își reunească în acest fel întreagă familie, în noul film al seriei „Snow Quenn”.

Acesta este motivul pentru care, Gerda şi prietenii săi pleacă într-o călătorie pentru a-şi găsi părinţii. Aceştia întâmpină o mulţime de provocări de-a lungul aventurii lor: ei descoperă un obiect antic magic care a aparţinut trolilor – Piatra Focului şi Gheţii. Din acel moment, nimic nu se va mai derula conform planului iniţial.

Va putea Gerda să îmblânzească forţele puternice ale elementelor magice şi să îşi găsească familia? Rămâne să descoperim cu toţii în ianuarie 2016, când „Regina Zăpezii 3” va avea premiera în cinematografele din România.

Filmul este o poveste care conţine o mulţime de lecţii importante despre curaj, bunătate, prietenie, mister, dragostea de familie.

Succesul internaţional de care s-au bucurat celelalte două filme din serie i-a determinat pe producători să aducă publicului şi cea de-a treia parte. Snow Queen este inspirată din poveștile pentru copii ale lui Hans Christian Andersen.

“Odată cu fiecare proiect încercăm să atingem un nou nivel. Am îmbunătăţit producţia şi marketingul şi am adus în echipă scenarişti faimoşi şi o distribuţie specială”, a spus Yuri Moskvin, producătorul filmului.

Bugestul estimat pentru producția celei de-a treia părți a francizei Snow Queen este undeva la 15 milioane de dolari. Decizia de a face această continuare a venit și ca urmare a încasărilor internaționale din difuzări, peste 25 de milioane de dolari.

Vezi trailer „Regina Zăpezii 3”

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?