„The Good Dinosaur”: o singură clipă poate schimba istoria

0

Filmul „The Good Dinosaur” porneşte de la întrebare: cum arăta astăzi lumea, dacă asteroidul care a lovit Pământul şi a dus la dispariţia dinozaurilor rata planetă şi aceştia ar fi continuat să existe? Studiourile PIXAR invită la o călătorie cu adevărat spectaculoasă în lumea dinozaurilor unde un Apatosaurus plin de viaţă pe nume Arlo îşi face un prieten neobişnuit – un băieţel.

În film, Arlo este luat de un curent şi cărat de-a lungul unui rău departe de casă şi de familia lui. Acesta va încerca să ajungă înapoi acasă la ai lui şi îşi dă seama că trebuie să meargă pe lângă rău pentru a se întoarce acasă. Pe drum se întâlneşte cu Spot, un băieţel orfan care caută tovărășie. În timp ce traversează printr-o peisaj misterioas şi greu de parcurs, Arlo învaţă să îşi învingă fricile şi să descopere acele lucruri pe care este capabil să le facă.

A 15-a producţie animată marca PIXAR, avându-l că regizor pe Bob Peterson şi producător pe John Walker are ca subiect era dinozaurilor privită dintr-o altă perspectivă. Asteroidul ce se presupune a fi lovit Pământul, ducând la dispariţia dinozaurilor, ocoleşte planeta, iar dinozaurii continuă să trăiască.

Distribuţia: Raymond Ochoa, Jeffrey Wright, Steve Zahn

Vezi trailer „The Good Dinosaur”!

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?