“The Grinch”, premiera în cinema cu o lună înainte de Crăciun

0

Va reuși Grinch să reducă la tăcere odată pentru totdeauna sărbătoarea Crăciunului?

Urmează să aflăm chiar din animația “The Grinch” care ia cu asalt cinematografele din România cu o luna înainte de Crăciun.

Ca în fiecare an, liniștea lui Grinch este spulberată de spiritul sărbătorii de Crăciun care începe să își facă simțită prezența cu ceva timp înainte de frumoasa sărbătoare. Zgomotul, străzile docorate și toată strălucirea care însoțesc sărbătoarea Crăciunului reușesc să îl facă și de această dată pe Grinch să își piardă cumpătul și să pună la cale un plan prin care să distrugă sărbătoarea mult-așteptată.

Când Whos afirmă că vor face un Crăciun de trei ori mai mare în acest an, Grinch își dă seama că există o singură cale de a-și câștiga pacea și liniștea: trebuie să fure Crăciunul.

Grinch decide ca de această dată să se prezinte drept Moș Crăciun în Ajunul Crăciunului, mergând atât de departe încât va prinde în cursă un ren apatic care să-i tragă sania. Între timp, în Who-ville, Cindy-Lou Who, o tânără fericită că se apropie sărbătoarea Crăciunului, plănuiește cu gașca sa de prieteni să-l prindă pe Moș Crăciun în timp ce își face turul din Ajunul Crăciunului, pentru a-i mulțumi pentru ajutorul oferit mamei sale.

Pe măsură ce Crăciunul se apropie, planul fetei începe să fie pus în pericol pentru că începe să se intersecteze cu planul diabolic pus la cale de Grinch.

Dacă va reuși Cindy-Lou să îl întâlnească în acest an pe Moș Crăciun sau dacă va reuși Grinch ca anul acesta să distrugă definitiv sărbătoarea Crăciunului, aflați pe 23 noiembrie când “The Grinch” are premiera în cinematografele din România.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?