The Secret Life Of Pets: ce fac animăluţele când rămân singure acasă

0

Dacă ai un animăluţ de companie cu siguranţă te-ai întrebat şi tu de multe ori, oare ce face când rămâne singur acasă: doarme, stă trist şi aşteaptă să te întorci sau se joacă şi întoarce casa pe dos în lipsa ta. Filmul “The Secret Life Of Pets” vine să dezlege misterul şi să le dezvăluie stăpânilor de animale de companie ce se întâmplă cu prietenii lor necuvântători după ce ei pleacă de acasă.

Se pare că pisicile, căţeii, păsările sau alte animăluţe transformă casa în propria lor locuinţă imediat ce stăpânii închid uşa! Cum fac acest lucru? Poţi afla din această animație simpatică şi plină de energie.

Max, Chloe, Mel, Gino şi Leonard dezvăluie cum este să fii singur acasă ca şi animăluţ de companie şi să foloseşti mixerul din bucătărie pentru masaj, să asculţi muzică heavy metal sau să mănânci tot ce găseşti în frigiderul…plin.

Viaţa lui Max este dată peste cap atunci când stăpânul său aduce acasă un câine abandonat, pe nume Duke. Cei doi vor trebui să facă pace în momentul în care află că Snowball, un iepuraş alb şi simpatic, plănuieşte să se răzbune pe animalele care trăiesc în puf şi au vieţi fericite şi este ajutat în lupta sa de o armata de animale abandonate.

Iubitorii de animale vor fi extrem de încântaţi de această animantie plină de aventuri şi personaje drăguţe şi amuzante. Însă toţi cei care vor să vadă “The Secret Life Of Pets” vor trebui să mai aibă răbdare o vreme, pentru că filmul se lansează pe 8 iulie 2016.

Vezi trailer “The Secret Life Of Pets”

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?