„Viermişorii în bucluc”, o lecție despre prietenia adevărată

0

Junior, un vierme răsfăţat de propria mama, este dus din greşeală la suprafaţă cu o lopată. Din acel moment, Junior trebuie să facă faţă unei călătorii riscante înapoi spre casă, în timp ce învaţă despre puterea extraordinară a respectului faţă de propria persoană, încredere şi prietenia adevărată.

Săpaţi la suprafaţă din greşeală şi duşi într-un magazin de reciclare a solului, micul vierme, Junior împreună cu prietenii lui Nico şi Linda caută o modalitate să ajungă înapoi acasă. Dar înainte de toate ei pun la cale să strice planurile malefice ale lui Ştab, un vierme uriaş care vrea să îi hipnotizeze pe toţi viermii din lume.

Această poveste plină de aventuri a celor mai buni prieteni, care lucrează împreună şi se ajută unul pe altul în situaţii dificile va fi pe placul întregii familii. Filmul arată cum intimidarea şi presiunea din partea altora pot provoca situaţii periculoase şi cum, atunci când îi ajuţi pe ceilalţi ajungi să legi prietenii adevărate şi puternice. Filmul Worms – Viermişorii în bucluc are premiera in luna noiembrie, in cinematografele din România.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?