Zootopia, orășelul animalelor în care “oricine poate fi oricine”

0

„Zootopia/Zootropolis” prezintă aventurile unui cuplu de prieteni format din Judy Hoops, un iepuraş, (Ginnifer Goodwin) şi vulpoiul Nick Wilde (Jason Bateman).

Zootopia este locul în care “oricine poate fi oricine” aşa cum spune şi deviza după care se ghidează primarul oraşului, un nobil, dar şi un politician tipic plin de sine. Zootopia este un loc în care indiferent ce ai fi, de la cel mai mare elefant la cea mai mica furnică, poți fi oricine.

Zootopia este un orăşel populat cu animale de tot felul, venite din toate colţurile lumii. Printre locuitoarele oraşului Zootopia se află şi o vulpe vorbăreaţă care este acuzată de o crimă pe care nu a comis-o.

Poliţistul şef din Zootopia, un iepure, este pe urmele suspectului, însă când realizează amândoi că au devenit ţinta unei consipiraţii, Judy şi Nick îşi unesc forţele şi ajung să descopere că până şi cei mai înverşunaţi duşmani pot deveni cei mai buni prieteni. Cei doi trebuie să îl găsească acum pe soţul doamnei Otterton (Octavia Spencer).

Printre actorii care au asigurat vocea personajelor din Zootopia se numără Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Shakira, Idris Elba, J.K. Simmons, Nate Torrence, Jenny Slate, Tommy Chong, Octavia Spencer, Bonnie Hunt, Don Lake, Alan Tudyk, Tommy “Tiny” Lister, Raymond Persi, Katie Lowes, Jesse Corti, John DiMaggio.

Animaţia Walt Disney „Zootopia” va avea premiera în cinematografe pe data de 4 martie 2016.

Vezi trailer-ul filmului „Zootopia”


Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?