Braduți cu turtă dulce și colinde, timp de o săptămână, în Parcul Kiseleff

0

În aşteptarea lui Moş Crăciun, Parcul Kiseleff din Bucureşti îmbracă haine de sărbătoare, cu ajutorul celor de la Teatrul Ion Creangă.

Atmosfera de basm va cuprinde parcul timp de o săptămână, între 16 şi 22 decembrie. Brăduţi ornaţi cu turtă dulce, mii de luminiţe colorate, personaje de basm şi sute de colindători vor transforma parcul într-un carusel al poveştilor de iarnă, informează agenţia Mediafax.

Dedicat celor mai mici dintre spiriduşi, programul aduce pe scenă spectacole de teatru pentru copii („Clowns” – Teatrul Ion Creangă şi „Magia copilăriei” – Teatrul Excelsior), recitaluri de colinde susţinute de artişti îndrăgiţi de copii şi părinţi, precum Ducu Bertzi, Alexandra Ungureanu, Elena Gheorghe, Alina Sorescu şi Aurelian Temişan, dar şi concerte de muzică clasică în interpretarea Orchestrei Simfonice Bucureşti şi a Orchestrei Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.

Şi pentru că totul să fie cu adevărat magic, Moş Crăciun va fi sosi în parc în fiecare seară, pentru a primi scrisorile celor mici şi pentru a se bucura, alături de toţi cei care vor trece prin parcul Kiseleff în această săptămână, de colindele și cântecele oferite de Corul Solemnis, Corul de copii al Operei Naţionale Bucureşti, Grupul de copii Mezzetino şi foarte tinerii colindători de la Clubul Micului Actor şi Opera Comică pentru Copii.

Nu vor lipsi din program nici atelierele de muzică şi teatru de umbre sau sesiunile de meşterit decoraţiuni, care vor avea loc la Atelierul Moşului.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?