Cinematour Kids – prima caravană de filme pentru copii pornește prin România

0

12 filme pentru copii, produse în Norvegia și în Islanda, pornesc la drum prin România într-o caravana dedicata exclusiv copiilor din localitațile fara cinematograf, copiilor instituționalizați și copiilor romi.

Începând din 3 septembrie și pâna pe 31 octombrie, CINEMATOUR KIDS proiecteaza aceste filme în București, Craiova, Fagaraș, Râșnov, Buzau, Alexandria, Urlați (Prahova) și în comunele Brânceni și Bujoru din județul Teleorman.

Filmele introduse în caravana au primit numeroase premii internaționale, au subiecte contemporane și un limbaj cinematografic accesibil copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.

CINEMATOUR KIDS este un proiect initiat si implementat de ASOCIAȚIA ENKIDU cu sprijinul: Norway Film Institut, Ambasada Regatului Norvegiei în România, Consulatul Islandei la București, Caoz Production Islanda.

Acest proiect de desfașoara în cadrul Programului ‘Promovarea diversitații în cultura și arta în cadrul patrimoniului cultural european’ și este finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României.

 

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?