Evenimente pentru copii în weekend-ul 1-2 august

0

Și în weekend-ul 1-2 august au loc o mulțime de evenimente speciale pentru copii.

„La joacă” în mall

Seria de evenimente „La joacă” îi aşteaptă pe cei mici în mall Promenada în weekend-ul 1-2 august, cu o nouă ediţie susţinută de Akka Show. Micuţii vor putea participa la activităţi educative prin joacă, alături de actori şi animatori care au experienţă bogată în susţinerea de evenimente educaţionale pentru micuţi. Sâmbătă, 1 august, de la ora 17:00, copiii sunt invitaţi la un atelier în cadrul căruia vor învăţa să construiască şi să decoreze zmeie. După atelier, cei mici sunt invitaţi la un spectacol unde îi vor putea întâlni pe Peter Pan şi Tinker Bell. Duminică, 2 august, de la ora 17:00, copiii putea lua parte la lecţii de pictură unde au ocazia să încerce o tehnică specială – dactilo picture, prin care cei mici îşi lasă amprentele pe hârtie. La final, copiii vor participa la un spectacol distractiv cu baloane de săpun colorate.

Citește și:
Braduți cu turtă dulce și colinde, timp de o săptămână, în Parcul Kiseleff

„A fost odată…“, festivalul interactiv pentru famili în Brașov

Evenimentul „A fost odată…“, organizat de Asociaţia Happy Moms, în parteneriat cu Agenţia Metropolitană Braşov (AMB) le propune celor mici şi părinţilor acestora spectacole de teatru, ateliere tradiţionale şi seri de lectură gratuită, în spaţii deschise din oraş.

Festivalul interactiv pentru familie, aşa cum îl denumesc organizatorii se desfășoară în perioada 1 – 6 august la Braşov. Copiii pot lua parte la ateliere de maniere elegante, un atelier de tradiţii româneşti, un atelier de dezvoltare prin muzică şi un atelier de pictură ceramică.

Acestea vor avea loc zilnic, de la ora 11.00. Tot zilnic sînt programate spectacole de teatru pentru copii.

Şcoala de vară la Palat

Şcoala de vară la Palat se desfăşoară până pe 27 august. Asociaţia-Editura Istoria Artei, îi aşteaptă pe cei mici la atelierele de istorie urbană la Palatul Şuţu din Bucureşti, în fiecare zi de joi, începând cu ora 11,00.

Citește și:
CONIL Fest – Festivalul Integrării, ediția a XII-a: spectacol de calitate și participanți talentați, la finalul lunii ianuarie!

De asemenea, continuă seria de evenimente care au debutat la începutul acestei veri. În parcul Herăstrău, la intrarea Charles de Gaulle, sunt în continuare proiectate filme la CinePark. Aici copiii au program special, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18:00.

Şi la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” pot fi în continuare admirate specii inedite de fluturi în cadrul Expoziţiei de fluturi tropicali vii. Expoziţia este deschisă până pe 6 septembrie.


Lasă un comentariu