Kids Fashion Week 2017

0

Asociatia Culturala Dominium în colaborare cu Teatrul Excelsior Bucuresti si Primaria Municipiului Bucuresti va invita la cea de-a doua editie a Festivalului de moda pentru copii, Kids Fashion Week, care se va desfasura in perioada 10 – 11 iunie începând cu orele 19:00, în cadrul Teatrului Excelsior Bucuresti.

Evenimentul va aduce pe podium designeri români si branduri din industria de moda pentru copii, si va fi prezentat de unul din personajele iubite de copii – Spiridusul Piciulica intruchipat de actrita Stefania Dumitru, impreuna cu elevii Scolii de actorie “ Ion Lucian”. 

Cei prezenti vor urmari ultimele trenduri în moda pentru copii, impuse de designeri si branduri precum: Catalin Botezatu, Razvan Ciobanu, Clara Rotescu, Stephan Pelger, Maria Simion, Mirela Diaconu , Mineli Boutique, Aioffe Clothing, Ambra Design, Chicco, Nicoleta Negura, Adelita’s Atelier. La acest eveniment hair stylingul va fi asigurat de catre specialistii de la Milano Style.

Evenimentul se va bucura de momente artistice oferite de catre Tenorul Bogdan Mihai , cantareata Emilia Musala si Corul de copii Cantus Mundi.
Kids Fashion Week este singurul festival de moda pentru copii din Romania, recunoscut de Federatia Romana de Design Vestimentar si Accesorii care timp de doua zile va face din Bucuresti, capitala modei pentru copii.

Citește și:
KINOdiseea Junior, competiţia de filme pentru copii, începe pe 10 noiembrie

In cadrul acestei editii, organizatorii doresc sa îmbine fashionul cu generozitatea astfel, se va organiza o licitatie la finalul festivalului cu rochiile donate de catre designerii si brandurile participante iar suma stransa in cadrul licitatiei va fi donata Fundatiei Filantropice Metropolis si are menirea de a veni în întâmpinarea copiilor defavorizati, dorind sa intensifice implicarea persoanelor publice, a companiilor precum si a organizatorilor de evenimente in viata copiilor defavorizati si a fundatiilor filantropice

In organizarea acestui festival au fost implicati Arh Laurentiu Paicu si artistul plastic Ioana Creanga care au realizat designul catwak-ului Kids Fashion Week 2016. Astfel, toti iubitorii de fashion si caritate, sunt invitati sa participe la Kids Fashion Week 2017, pe 10 -11 iunie de la orele 19:00 .

Accesul la eveniment se va face pe baza de bilet achizitionat online de pe site-ul bilet(.)ro sau de la casieria Teatrului Excelsior, costul unui bilet fiind de 35 lei.


Lasă un comentariu