Micile Vedete au pornit in cautarea Magicianului

0

Școala de Film și Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” si compania H.&E. Reinert S.R.L. au desfasurat, in perioada aprilie-iunie 2017, proiectul educational Caravana Micile Vedete, constând în proiecții de film și intalniri cu mascota Martinel în 12 școli din București. Astfel, peste 6000 de copii au vizionat filmul educativ pentru copii “Magicianul”, ai cărui protagoniști sunt chiar elevii cursanți ai Școlii de Film și Televiziune pentru Copii „Micile Vedete”. Filmul face parte din seria de aventuri cu detectivi, deja cunoscuta elevilor din Bucuresti, care asteapta de fiecare data noile intamplari ale lui Detectivel.

Plecând de la ideea că modelele cele mai potrivite care să îi ghideze pe copii sunt chiar alți copii, Școala de Film și Televiziune „Micile Vedete” a realizat filmul “Magicianul”, cu scopul de a atrage atentia asupra acceptarii copiilor cu dizabilitati in mediul scolar, care sunt, de cele mai multe ori, marginalizati sau respinsi. In plus, prin proiectul Caravana Micile Vedete se doreste promovarea filmului educativ pentru copii, ca metoda alternativa la toate mediile tehnologice la care sunt expusi copiii in zilele noastre.

Povestea filmului “Magicianul” incepe cu Detectivel si asistentul sau, Silviu, care sunt gata sa porneasca intr-o noua aventura si se intalnesc in secret pentru a pune la punct detaliile expeditiei. Planul lor este dat peste cap de Alexia si Erika, venite sa organizeze un picnic. In scena apare insa un misterios Magician, iar detectivii nostri sunt intrigati de o serie de evenimente stranii care se petrec chiar sub ochii lor.  Ei incearca sa descopere cauza si afla ca totul are legatura cu implinirea unei dorinte.

Filmul reprezintă cel de-al cincilea episod din seria de filme cu detectivi, marca Micile Vedete. Tema abordata atinge un subiect social sensibil, copiii cu dizabilitati.

 Intreaga serie de filme cu detectivi (6 episoade) este deja disponibila pe www.club.micilevedete.ro .

Caravana Micile Vedete, realizata in parteneriat cu compania H.&E. REINERT S.R.L., a ajuns in urmatoarele scoli si licee din Bucuresti: Scoala Gimnaziala Ferdinand I, Scoala Gimnaziala Geo Bogza, Scoala Gimnaziala Nr 156, Scoala Gimnaziala I H Radulescu, Scoala Gimnaziala Nr 174 Constantin Brancusi, Scoala Gimnaziala Nr 167, Colegiul National Mihai Eminescu, Scoala Gimnaziala Nr 195, Scoala Gimnaziala I Gh Duca, Scoala Gimnaziala Nr 20, Scoala Gimnaziala Sfintii Voievozi, Scoala Gimnaziala Nr 84.

Despre Scoala de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete

Școala de Film și Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” (www.micilevedete.ro) este un proiect educațional nonguvernamentalunic in România, care se adreseaza exclusiv copiilor cu varste cuprinse intre 6 și 12 ani, oferind instrumente de dezvoltare personala si inteligenta emoționala prin intermediul a trei discipline inovative, special create și adaptate: Tehnica de filmare, Interpretare si Dictie pentru copii.

La 7 ani de la inființare, Școala „Micile Vedete” se mandrește cu un portofoliu de 24 de filme de scurt și mediu metraj pentru copii, majoritatea cu teme educative, care au avut importante participari la festivalurile de film pentru copii din Europa, Statele Unite, Orientul Mijlociu, Asia și Australia, dar si peste 50 de apariții ale copiilor în spoturi publicitare, sociale si filme de lung metraj. Dovada seriozitatii și calitatii acestui proiect este dată și de selecționarea la Festivalul de Film de la Cannes, în 2015, 2014, 2012, 2011 și 2010 a filmelor  realizate de Școala Micile Vedete, „Mașina de făcut teme”, „Aventurile Micilor Vedete în parc“,  “Micile Vedete descoperă secretul magneților”, „Micile Vedete la Școală”, „Micile Vedete la țară”.

Despre gama Martinel de la H.&E. Reinert S.R.L.

Gama Martinel este cea mai longevivă gamă de mezeluri pentru copii din România, ce se remarcă prin inovație atât în ceea ce privește rețetele produselor, create special pentru a se potrivi nevoilor nutritive ale copiilor, cât și prin ambalajele ce au un design extrem de atractiv, dezvoltat pentru a fi pe placul celor mici.

Toate produsele comercializate sub brandul Martinel sunt produse în Germania, de catre H. & E. Reinert Westfälische Privat Fleischerei GmbH și distribuite în România de către H.&E. Reinert S.R.L. – prima fabrica deschisa de producătorul german de preparate din carne în afara granițelor țării de origine.

În România produsele sunt disponibile la raft din anul 2007, iar în prezent suntem leaderi de piață pe categoria produselor din carne pentru copii cu cele 5 produse pe care le avem în portofoliu sub brandul Martinel, respectiv:  Martinel Mortadella 90g, Martinel Salam 90g, Martinel Pate 125g, Martinel Gustarica 100g (cârnăciori) și Martinel Crenvursti 180g.

Toate produsele Martinel au la baza rețete special adaptate nevoilor nutriționale ale copiilor și nu au în componența lor alergeni precum: soia, gluten, lactoză, potențiatori de gust sau coloranți artificiali.


Lasă un comentariu