Cursă cu obstacole din baghete de spumă

0

Vacanţa de vară este frumoasă şi distractivă atâta timp cât copiii au divertismentul asigurat. După ce a bifat deja o excursie cu colegii la munte sau câteva zile la mare, copilul tău va căuta şi alte moduri plăcute de a-şi petrece timpul liber. De preferat, în compania altor copii.

Distracţia se poate muta acum în grădină sau în parcuri, dar pentru ca micuţii să fie mulţumiţi, părinţii sunt nevoiţi să îşi testeze creativitatea. Ideea unui tată din Statele Unite îi poate inspira pe mulţi dintre cei care vor să le ofere copiilor lor alternative de distracţie cât mai diverse.
Pentru această activitate este nevoie să achiziţionaţi baghete de spumă folosite pentru înot. Cu baghetele de spumă construiţi pentru copiii care intră în joc, un circuit cu obstacole cât mai diferite.

Din baghetele de spumă puteţi face arcade pe teren, inele pentru aruncări la punct fix, o scară din bagehte suspendate și așa mai departe.
După ce terenul cu obstacole a fost amenajat, stabiliţi împreună cu cei mici regulie de desfăşurare ale cursei, adică ce vor trebui să facă atunci când ajung lângă fiecare obstacol.
Puteţi folosi şi alte accesorii pe care le aveţi deja în curte (leagăn, saltea etc) pentru a face cursa cât mai complexă.

Citește și:   Raliu

Terenul astfel amenajat poate rămână aşa toată vara, dacă acesta se află în grădina voastră. Odată ce vor intra în joc, copiii vor fi extrem de încântaţi şi se vor distra de minune.


Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?