Acneei sau Acneii

4

[via Idei]

Și așa acneea e o afecțiune destul de nesuferită, dar dacă nici nu-i scrii corect numele atunci când cauți remedii, s-ar putea nici să nu găsești cele mai bune soluții împotriva acneii acneei.

Ina, îți mulțumim pentru sugestie!

bufnița scri.ro acnee acneei acneii

 

4 comentarii

 1. Eu n-as fi spus niciodata "acneii" !

  In rest, ma bucur ca buha noastra sta calare pe carti (hm...sunt carti, nu?)

   (0)
   (0)
 2. Tatiana, presupuneai ca grosimile diferite sunt cauzate de faptul ca unul (cel mai gros) este pachet de carti "frantuzesti", "pentru bridge / canasta / poker" (52 de carti: de la 2 la 10 (numerele scrise cu cifre arabe) plus asii, popii (rigii), damele si valetii; in plus pachetul poate contine (pe langa cele 52 carti "de baza", folosite si la bridge / poker) si 3 Jokeri (necesari daca jocul jucat este canasta) ), iar celalalt pachet, cel mai subtire, ar fi pachet de carti "unguresti", "pentru şai'şase / "cruce" " (32 de carti: asii, "figurile" (popi (rigi), dame si valeti) si "valorile" (scrise cu cifre latine) de la VII la X)? 😀 ( 😛 )

   (0)
   (0)
 3. Bre, nu te prinzi deloc! Eu incercam sa-i sugerez lui Emi asa... mai delicat, sa umble putin la forma lor, sa rotunjeasca macar capetele, ceva acolo... sau sa le schimbe culoarea, sa aduca a volume, nu a crăci de copac, masuţă sau scranciobul din colivie ! Nica nu stii, oldule!
  Si cred ca nici de jocurile alea de carti (in afara de poker) nu mai stie nimeni, ha!

   (0)
   (0)
 4. Pai eu TOT in spiritul unei aluzii la forma aia patratoasa comentasem... (Daca aveau "fazon" de carti "de citit", as fi dat ca nuca-n... nu mai precizez IN CE.)

  "Old" (din pacate) SUNT, si de stiut - intr-adevar nu prea (mai) stiu prea multe.

  Da' de "şeptic" si tabinet si-o mai fi amintind cineva? DA' de "Pacalici"?
  (Bridge-ul - ma refer la cel "oficial", competitional, jucat STRICT conform regulamentului, nu la cel "domestic", jucat cu amicii "pe maidan" - este singurul "joc de noroc" (despre care stiu eu) la care norocul n-are nici macar o influenta minima, ci conteaza DOAR calitatile "de jucator" ale echipei. (NU cele individuale, ci cele combinate: ale echipei). Daca manifesta cineva curiozitate in domeniu (si daca sunt gazdele de acord) pot sa dezvolt (putin - nu cunosc jocul decat la nivel rudimentar, nici macar licitatia naturala n-o stapanesc bine) subiectul - da' altadata, deocamdata mi-a ajuns si ma retrag.) )

   (0)
   (0)

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?