Apă minerală sau Apă carbogazoasă

6

În general, lumea când spune apă minerală se gândeşte la varianta cu bule, dar nu e corect. Prin definiţie, ea este o apă care conţine în soluţie săruri, gaze sau substanţe radioactive care îi conferă proprietăţi terapeutice şi poate fi la fel de bine plată sau carbogazoasă.

 

6 comentarii

 1. In sfarsit a scris cineva pe net explicatia asta.... Eu ma straduiesc din toti plamanii sufletelului meu sa explic asa ceva dar, pe cuvant daca am gasit un om care sa ma si creada ca asa e, ca asta inseamna! Ma zgarie pe creieras intrebarea de la magazin "minerala sau plata" la fel cum ma zgarie si neata, lol, am decat 2 lei, casa care o am si altele si zau, ca am obosit sa tot explic si sa vad ca primesc priviri de "asta e nebuna? ce, se crede mai desteapta?"

   (0)
   (0)
 2. Așa este, am scris și pe blogul meu despre asta 🙂

  http://privestelumea.blogspot.ro/2012/07/moldovenii-ne-au-dat-clasa-la-limba.html

   (0)
   (0)
 3. ...exact in acelasi fel in care (cazul reciproc) o apa carbogazoasa poate sa fie minerala sau doar banala "sodă" (sifonul).

   (0)
   (0)
 4. Letinau, daca vrei sa-ti mai apara (POATE) comentariile pe aici, mai intai revizuieste-ti atitudinea, limbajul si "tonul" textelor (si n-ar strica NICI sa-ti ceri scuze de la autori - si eventual si de la noi, ceilalti cititori - pt atitudinea pe care ai avut-o initial initial). Daca starui insa pe acelasi "ton" te obosesti degeaba...

   (0)
   (0)

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?