Curriculum Vitae Funeriu

10

E serviciu domnule Ministru.


10 comentarii

 1. Ministrul Funer(ar)iu e mai incult decât credeam... Nimeni nu are două naţionalităţi, cum a scris el acolo: "Naţionalitate: Română, Franceză". Confundă naţionalitatea cu cetăţenia, primul om al educaţiei şi culturii !!!

   (0)
   (0)
 2. @ Zina
  De unde şi până unde ni s-o fi întipărit nouă, românilor, această logică de tip ”pedigriu”, prin care doar cei perfecţi pot contribui la perfecţionarea celorlalţi?
  Parafrazând celebrul proverb, am putea spune că nu putem vedea pădurea din cauza unor uscături. Şi, n-ar fi păcat? Mai ales că fără uscături, cam greu să faci un foc, iar fără foc, cam greu să te hrăneşti.

   (0)
   (0)
 3. poate da dovada de ipocrizie si poate ca nu isi are rostu', deoarece este un amanunt minor, dar in comentariul tau, alex, sunt doua cuvinte in vocativ. eu am invatat ca se pune virgula inaintea primului. si ghilimele... macar pe site-ul asta sa postati corect 😀
  imi cer scuze daca deranjez. toate bune

   (0)
   (0)
 4. Vlad, mulțumim de atenționare, am modificat.

  Noi încercăm să nu facem multă "bâză" asupra faptului că lumea nu folosește virgula care trebuie sub ș sau ț, sau că unii încă scriu cu î din i în interiorul cuvintelor (cu toate că dacă e să ne luăm după normă...), sau că pun ' în loc de " și „ (l-am găsit). Nu vrem să fim atât de stricți.

   (0)
   (0)
 5. Mda-a...
  Concluzionand: "domnul" ministru (al invatamantului! in guvernul Romaniei!) care se numeste "doctor", are doua nationalitati si nu stie sa ortografieze corect "serviciu" - locuieste intr-o universitate germana (bine ca macar este vorba despre o universitate tehnica, daca ar fi fost una pe profil umanist...) (Oare l-or fi adapostit in camera portarului - sau pe la sala cazanelor - sau n-are el norocul asta, ci sta in cusca in locul cainelui de paza?)

   (0)
   (0)
 6. Mai are o greşeală şi pe ultima linie "al" CV-ului: "Fondator si Presedinte, (1994-1998) a Asociatiei Studentilor Romani din Strasbourg."

   (0)
   (0)

Lasă un comentariu